Bizonyos információk szerint a sztárpár már hónapok óta külön él. 

Meg nem erősített információk szerint Ryan Gosling és Eva Mendes idillikus kapcsolatra zátonyra futott. Az ismerőseik szerint a szerelmesek korábban állandóan vitatkoztak, de az utóbbi időben már ezt sem teszik, ez pedig aggasztó. 

Egy másik vélemény szerint a sztárok viszonya akkor romlott meg igazán, mikor Mendes nem kísérte el Ryant az Oscar-gálára, pedig még jelölést is kapott, ami nem történik meg mindennap. 

Ryan Gosling házassága veszélybe került?Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

"Mindenki elfogadta, hogy Mendes már nem akar reflektorfényben lenni, de azt egy pillanatig sem gondoltuk, hogy kihagyja az Oscar-t" - mondta egy közös ismerősük. 

Olyan hír is terjed, mely szerint Gosling az Anyák napja teljes egészét az édesanyjával töltötte, és a gyermekei anyját egyáltalán nem köszöntötte. Elmesélték, hogy Mendes és Gosling elválaszthatatlanok voltak, mindenhova együtt, kézenfogva érkeztek. De sokak szerint ilyet már nem sűrűn fogunk látni. 

Az idei évben mindössze egy alkalommal, januárban készült róluk közös fotó, ami az ismerősük szerint nem véletlen - írta meg a RadarOnline.

Ryan Gosling az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki
Nem túlzás kijelenteni, hogy Ryan Gosling ma a világ egyik legjobb pasija. Jóképű, jótestű, vicces, szerény, szexi, jól táncol, énekel, zongorázik, és nagyszerű színész, aki majdnem besöpörte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart is a Kaliforniai álomért. Olvass tovább itt...