Ryan Goslin és Eva Mendes már nem él együtt

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Ryan Gosling Eva Mendes válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos információk szerint a sztárpár már hónapok óta külön él. 

Meg nem erősített információk szerint Ryan Gosling és Eva Mendes idillikus kapcsolatra zátonyra futott. Az ismerőseik szerint a szerelmesek korábban állandóan vitatkoztak, de az utóbbi időben már ezt sem teszik, ez pedig aggasztó.

Egy másik vélemény szerint a sztárok viszonya akkor romlott meg igazán, mikor Mendes nem kísérte el Ryant az Oscar-gálára, pedig még jelölést is kapott, ami nem történik meg mindennap.

Ryan Gosling házassága veszélybe került? Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

"Mindenki elfogadta, hogy Mendes már nem akar reflektorfényben lenni, de azt egy pillanatig sem gondoltuk, hogy kihagyja az Oscar-t" - mondta egy közös ismerősük.

Olyan hír is terjed, mely szerint Gosling az Anyák napja teljes egészét az édesanyjával töltötte, és a gyermekei anyját egyáltalán nem köszöntötte. Elmesélték, hogy Mendes és Gosling elválaszthatatlanok voltak, mindenhova együtt, kézenfogva érkeztek. De sokak szerint ilyet már nem sűrűn fogunk látni.

Az idei évben mindössze egy alkalommal, januárban készült róluk közös fotó, ami az ismerősük szerint nem véletlen - írta meg a RadarOnline.

Ryan Gosling az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki

Nem túlzás kijelenteni, hogy Ryan Gosling ma a világ egyik legjobb pasija. Jóképű, jótestű, vicces, szerény, szexi, jól táncol, énekel, zongorázik, és nagyszerű színész, aki majdnem besöpörte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart is a Kaliforniai álomért. Olvass tovább itt...

A forgatások alatt Nádai Anikó exe vigyáz a kisfiukrahttp://www.life.hu/sztarok/20170530-a-forgatasok-alatt-nadai-aniko-volt-parja-vigyaz-a-kisfiukra.htmlNádai Anikó új műsort kapott, az RTL új csatornáján. A műsorvezető ezúttal egy a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort vezet majd, aminek a forgatása már javában zajlik. EZ bizony sok elfoglaltságot jelent: elárulta, ki vigyáz ilyenkor a kisfiára. TV + Sztárok--Vilmos herceg édesanyjáról, Dianáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170530-vilmos-herceg-edesanyjarol-nyilatkozott.html20 éve távozott az élők sorából Diana hercegnő, ami az egész világnak fáj, de leginkább a fiainak. Vilmos herceg szívszorító nyilatkozatot adott édesanyjáról, aki már nem láthatja felnőni az unokáit. TV + Sztárok--Bíró Ica, vagyis a Metal Lady betöltötte a 60. életévét: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170530-biro-ica-betoltotte-a-60-eletevet.htmlBíró Ica szinte semmit nem változott az elmúlt évek során, pedig ma töltötte be a 60. életévét. A Metal Lady még most is bombaformában van! TV + Sztárok--Till Attila tortával ébresztette szülinapos feleségét - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170530-till-attila-tortaval-ebresztette-szulinapos-feleseget.htmlA TV2 sztárműsorvezetője megmutatta, hogyan köszönti fel szerelmét a születésnapján: tortával ébresztette. Till Attila remek férj lehet, és még romantikus is! TV + SztárokOrigoSimon Cowell arcába csupasz férfifeneket toltak - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170530-simon-cowell-arcaba-csupasz-feneket-toltak.htmlSimon Cowell sokadjára ül már a Britain's Got Talent zsűriszékében, de még neki is tudnak újat mutatni. Például egy csupasz férfifeneket, néhány centire az arcától: ezt kapta meg nemrég a zsűritag egy komikustól, és nem repesett az örömtől! TV + Sztárok--Pécsi Ildikó életeket mentett 3 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-pecsi-ildiko-3-evesen-mentett-eleteket.htmlPécsi Ildikó terápiaként ír könyvet: így menekül el a mindennapok harcai elől. Életét, történeteit kívánja megosztani a készülő műben, az egyik legmeghatóbb fejezetet közzé is tette a színésznő. Ez a történet arról szól, hogyan mentett életeket: szó szerint egy öleléssel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.