Ryan Gosling az élet császára: Ezek a nők mind megvoltak neki

Forrás: giphy.com -
Ryan Gosling Eva Mendes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten nyílt levelet írtunk Eva Mendesnek, amiért nem jelent meg az Oscar-gálán. A színésznő hamar reagált a vádjainkra, elmondta, szeret otthon lenni, és hogy a vörös szőnyeg helyett ő bizony a kislányait választotta. Ryan Gosling sajnos nem kommentálta felesége szavait, pedig kíváncsiak lettünk volna az élet császárának álláspontjára is.

Nem túlzás kijelenteni, hogy Ryan Gosling ma a világ egyik legjobb pasija. Jóképű, jótestű, vicces, szerény, szexi, jól táncol, énekel, zongorázik, és nagyszerű színész, aki majdnem besöpörte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart is a Kaliforniai álomért.

Ryan Gosling a 2017-es Oscar-gálán Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Nem meglepő hát, hogy neki is bérelt helye van az élet császárai között. Ez azonban azzal jár, hogy végigvesszük, kiket hódított meg az előtt, hogy hagyta volna bekötni a fejét.

Az élet császárai

Amikor George Clooney 2014-ben feleségül vette Amalt, kötelességünknek éreztük, hogy csokorba szedjük, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, de a kezük közül végül csak kicsúszott a dögös sztár. Így tettünk Leonardo DiCaprióval is, akinek hódítási listája akkor készült el, amikor két évvel ezelőtt betöltötte a 40. életévét. Jude Law pedig akkor került sorra, amikor 1 feleség, 2 lánykérés, 5 gyerek és legalább 13 szerető után teherbe ejtett egy huszonhárom éves énekes-dalszövegíró lányt. Januárban aztán, amikor Cristiano Ronaldo eljegyezte kedvesét, körülnézzünk az ő háza, illetve ágya táján is. Majd pedig a válófélben lévő Brad Pitt is csatlakozott a klubhoz, neki közel 20 ágyasára derült fény.

Eva Mendes (2011 augusztusa óta)

2016 szeptemberében számoltunk be róla, hogy Mendes és Gosling öt év együtt járás és két gyermek után ÁLLÍTÓLAG összeházasodtak. Gondolhatnánk, hogy ez csak pletyka, mert kizárt, hogy egy kép sem szivárgott ki az esküvőről, és nincs egy olyan élő ember, aki legalább megerősítené egy pletykalapnak az értesüléseket. A lagzi állítólag hónapokkal korábban volt, Mendes kisasszony a legnagyobb titoktartással szervezte meg, és persze csak a legszűkebb családtagok lehettek jelen. Hát, hisszük, ha látjuk...

Ryan Gosling és Eva Mendes a Túl a fenyvesen-ben Forrás: AFP

Annyi bizonyos, hogy többször is felröppent a szakításuk híre, például 2012 májusában, aztán 2013 novemberében, majd pedig 2014 decemberében. Ennek ellenére még mindig együtt vannak, azóta, hogy 2011-ben összejöttek a Túl a fenyvesen forgatásán.

3 nő, akik (szerintünk) jobban illenek Goslinghoz, mint Mendes

2014 szeptemberében készítettünk egy listát azokról a csajokról, akik jobban mutatnának Ryan oldalán, mint az egykori szexbomba. Lássuk hát, kiket álmodtunk meg akkor Goslingnak Eva helyett!

Olivia Wilde (2011. januártól áprilisig)

A szépséges Olivia mára Jason Sudeikis párja és gyermekeinek anyja, korábban azonban ÁLLÍTÓLAG kavart Ryan Goslinggal is. Külföldi lapértesülések szerint 2011 februárjában egy divatos, mexikói étteremben látták őket Cincinnati belvárosában, azelőtt pedig együtt jelentek meg a január 16-ai Golden Globe-gála utáni bulin is.

Golden Globe Awards After Party Forrás: AFP/2011 Getty Images/Frazer Harrison

Blake Lively (2010. októbertől decemberig)

Blake ÁLLÍTÓLAG Penn Badgley-vel való szakítása után jött össze Ryan Goslinggal. A pletykák szerint a színésznő részt vett a Blue Valentine New York-i premierjén és after partyján, ahol Goslinggal nagyon szerelmesnek tűntek. Ryan mondjuk így nyilatkozott a lányról: "Ő egy hihetetlen színésznő, ő egy jó barát", szóval nem tudni, vajon Ryan Gosling, Ryan Reynolds és Leonardo DiCarpio végül is lyuksógorok-e a fiatal édesanya által.

Blake Lively, a háttérben pedig egy másik Ryan Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Casey LaBow (2010. március)

2010 márciusában a Radaronline szellőztette meg, hogy Casey LaBow színésznő és Ryan kavarnak. Egy olasz étteremben ugyanis látni vélték a párost.

Casey LaBow Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

Casey LaBow az első filmszerepét 2005-ben kapta meg, azóta pedig több kisebb szerepben láthattuk. Az áttörést a 2011-es Alkonyat: Hajnalhasadás 1. része hozta meg számára, ahol ő alakította Katet.

Kat Dennings (2009. december - 2010. január)

Az amerikai Kat Dennings korábban olyan filmekben játszott mint a 40 éves szűz, a Gagyi mami 2., a Defendor - A véderő és a Thor. Mostanában Az élet csajos oldala című sorozatban látható.

Goslinggal 2009. vége felé kavargattak, de a viszonyuk nem volt hosszú életű.

Kat Dennings Forrás: AFP

Jaime Murray (2009. december)

Kat Dennings mellett egy másik színésznő is ugyanerre az időszakra tehető, mégpedig a most 39 éves Jaime Murray, akit a Dexter, illetve a Spartacus sorozatokból ismerhet a magyar. Vele is igen rövid kapcsolata lehetett Goslingnak: egyes információk szerint csak a 2009-es szilvesztert töltötték együtt egy Los Angelesi bárban, a Lavóban.

ÁLLÍTÓLAG hajnali kettőig maradtak, aztán leléptek...

Jaime Murray Forrás: Northfoto

Rachel McAdams (2004. december - 2008. november)

Mint ismeretes, Ryan és Rachel nemcsak a Szerelmünk lapjaiban alkottak egy párt, hanem utána a való életben is, hiszen a forgatás alatt teljesen egymásba habarodtak. Ami nem is csoda.

Rachel McAdams és Ryan Gosling a Szerelmünk lapjaiban Forrás: giphy.com

Kezdetben ÁLLÍTÓLAG ki nem állhatták egymást, de aztán összejöttek, és négy esztendőn át éltek se veled, se nélküled kapcsolatban.

Ahogy az már csak lenni szokott, a fiatal Gosling és az akkor 26 éves McAdams 2004-ben randizni kezdtek, és ahogy ebben az überromantikus mozifilmben is, úgy a valóságban is egymásba szerettek. Hivatalosan 2005-től alkottak egy párt, de a munkájuk miatt nem jutott elég idejük egymásra, így 2008-ban különváltak útjaik.

Rachel McAdams és Ryan Gosling a 2005-ös MTV Movie Awardson Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Kevin Winter

5 dolog, amit a Szerelmünk lapjai című film adott nekünk

2004 júniusában mutatták be korunk egyik legszebb és legromantikusabb szerelmi történetét. És hogy mit adott nekünk Nicholas Sparks csodálatos regénye és a Nick Cassavetes által rendezett remekmű? A Life.hu korábban ezeket gyűjtötte csokorba.

Famke Janssen (2004. novembertől decemberig)

A Movepilot 10 dolog, amit nem tudtál Famke Janssenről című cikke kitér például arra, hogy a színésznő korábban randizott Ben Affleckkel és Ryan Goslinggal is. A viszony persze tiszavirág életű volt...

Famke Janssen 2004 decemberében Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Michael Buckner

Sandra Bullock (2001. március - 2002. december)

Sandra Bullock 2001-ben, a Kísérleti gyilkosság forgatásán, 38 évesen jött össze a nála 16 évvel fiatalabb, akkor 22 éves Ryan Goslinggal. A furcsa páros végül több mint másfél évig járt együtt.

Sandra Bullock és Ryan Gosling Forrás: AFP/Francois Guillot

Gosling persze azóta is szereti az idősebb nőket, Eva is hat évvel öregebb nála.

Ragadozó dívák, akik fiatal fiúkkal táplálkoznak

Aniston, Moore, Stone, Carey és Bullock. Hogy mi a közös bennük? Gyönyörűek, magabiztosak, középkorúak, és ha a világtörténelem során olyanjuk volt, hogy fiatalabb pasira vágytak, megszerezték maguknak. Korábban öt igazi pumát választottunk, akik "kamasz fiúkkal" jártak. Íme a lista!

Emma Stone, Carey Mulligan, Michelle Williams

Ahogy azt az iménti lista láttatni engedni, Gosling kizárólag színésznőkkel, legfőképpen filmbéli kolléganőivel szűrte össze a levet az elmúlt években. Egyes lapok tudni vélik, hogy ebbe a sorba bizony beletartozik Emma Stone, Carey Mulligan és Michelle Williams is. Hogy velük tényleg összejött-e, azt a legtöbb esetben sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja senki, kizárni azonban egyértelműen nem lehet ezeket az értesüléseket sem.

Michelle Williamsszel a Blue Valentine forgatásán hozták őket hírbe, 2010-ben:

Ryan Gosling és Michelle Williams Forrás: AFP

És nem kizárt, hogy valóban több volt köztük munkakapcsolatnál:

Michelle és Ryan Gosling a Blue Valentine premierjén 2010 decemberében Forrás: AFP/2010 Getty Images/Thos Robinson

Carey Mulligannal a 2011-es Drive-ban dolgoztak együtt:

Ryan Gosling és Carey Mulligan a Drive-ban Forrás: Fórum Hungary

Könnyen elképzelhető, hogy egymásba szerettek:

Emma Stone-nal minden a 2011-es Őrült, dilis, szerelem című filmmel kezdődött, amelyben megmutatták a világnak, hogy ők bizony nagyon jók együtt.

Ezután még két közös munka, a Gengszterosztag (2013) és a La la land (2016) következett, így a két sztár több hónapnyi forgatáson, ölelkezésen és csókolózáson van már túl, így korántsem elképzelhetetlen a dolog.

Emma Stone és Ryan Gosling a Kaliforniai álom című filmben Forrás: Freeman Film

Miért Ryan Gosling a legnagyobb király?

Az Origo korábban 25 érvet gyűjtött össze, amiért Ryan Goslingot imádni lehet. A lista itt érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.