Bíró Ica szinte semmit nem változott az elmúlt évek során, pedig ma töltötte be a 60. életévét. A Metal Lady még most is bombaformában van!

Bíró Ica varrónőnek készült, de az élet úgy hozta, hogy ő inkább hordta a ruhákat, mintsem varrta. Gyönyörű alakja és kisugárzása miatt inkább modell lett belőle, a 80-as és 90-es években rengeteg címlapon szerepelt, és számos kártyanaptárt adtak ki a képével. Nemcsak modellként, de énekesnőként is bizonyított.

Bíró Ica 60 éves lettForrás: biroica.hu

1990-ben készült el a Metal Lady című első albuma, melyet a Pokolgép együttessel együtt készített. Az album címe is Bíró Ica beceneve lett. Itt azonban még nem állt meg, második lemezt is készített, méghozzá az Ossiannal közösen, melynek címe: Azé a nő, aki megműveli. Bíró Ica a fitneszvilágban is letette a névjegyét, máig megőrizte karcsú alakját, pedig már betöltötte a 60. életévét!

Bíró Ica még mindig nagyon dögös
Idén lesz 60 éves Bíró Ica fitnesz-szakértő, modell, színésznő és énekesnő. És nem túlzás kijelenteni, hogy Icán bizony nem fog az idő vasfoga. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!