Bíró Ica, vagyis a Metal Lady betöltötte a 60. életévét: Boldog születésnapot!

Forrás: biroica.hu -
Bíró Ica Metal Lady születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica szinte semmit nem változott az elmúlt évek során, pedig ma töltötte be a 60. életévét. A Metal Lady még most is bombaformában van!

Bíró Ica varrónőnek készült, de az élet úgy hozta, hogy ő inkább hordta a ruhákat, mintsem varrta. Gyönyörű alakja és kisugárzása miatt inkább modell lett belőle, a 80-as és 90-es években rengeteg címlapon szerepelt, és számos kártyanaptárt adtak ki a képével. Nemcsak modellként, de énekesnőként is bizonyított.

Bíró Ica 60 éves lett Forrás: biroica.hu

1990-ben készült el a Metal Lady című első albuma, melyet a Pokolgép együttessel együtt készített. Az album címe is Bíró Ica beceneve lett. Itt azonban még nem állt meg, második lemezt is készített, méghozzá az Ossiannal közösen, melynek címe: Azé a nő, aki megműveli. Bíró Ica a fitneszvilágban is letette a névjegyét, máig megőrizte karcsú alakját, pedig már betöltötte a 60. életévét!

Bíró Ica még mindig nagyon dögös

Idén lesz 60 éves Bíró Ica fitnesz-szakértő, modell, színésznő és énekesnő. És nem túlzás kijelenteni, hogy Icán bizony nem fog az idő vasfoga. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Simon Cowell arcába csupasz férfifeneket toltak - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170530-simon-cowell-arcaba-csupasz-feneket-toltak.htmlSimon Cowell sokadjára ül már a Britain's Got Talent zsűriszékében, de még neki is tudnak újat mutatni. Például egy csupasz férfifeneket, néhány centire az arcától: ezt kapta meg nemrég a zsűritag egy komikustól, és nem repesett az örömtől! TV + Sztárok--Pécsi Ildikó életeket mentett 3 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-pecsi-ildiko-3-evesen-mentett-eleteket.htmlPécsi Ildikó terápiaként ír könyvet: így menekül el a mindennapok harcai elől. Életét, történeteit kívánja megosztani a készülő műben, az egyik legmeghatóbb fejezetet közzé is tette a színésznő. Ez a történet arról szól, hogyan mentett életeket: szó szerint egy öleléssel. TV + Sztárok--Kiderült Sebestyén Balázs szinglikori becenevehttp://www.life.hu/sztarok/20170530-igy-hivtak-sebestyen-balazst-amikor-meg-szingli-volt.htmlSokadszorra poénkodik a műsorvezető azzal, milyen becenevet aggadtak rá, amikor még szingli volt és csajozott... TV + Sztárok--Egymilliárd forintot ér Kasza Tibi Facebook-oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20170530-kasza-tibi-facebook-oldala-egymilliard-forintot-er.htmlKasza Tibi nagyon aktív a Facebookon, majnem egy millió követője van, akikkel minden nap aktívan kommunikál. Egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő elárulta a Blikknek, hogy mennyit ér a showman Facebook-oldala. TV + Sztárok--Fiatal szerelme szerint Benkő Dániel egy jóságos szatírhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-benko-daniel-es-bazsarozsa-interju.htmlKét éve él boldog párkapcsolatban Benkő Dániel lantművész és 19 éves múzsája, Bazsarózsa. Már akkor tudták, hogy összetartoznak, amikor a lány még csak kilenc éves volt. TV + SztárokOrigoEgymásba szerettek az Exek az Édenben szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20170530-az-exek-az-edenben-szereploi-egymasba-szerettek.htmlFranciska és Tomi, a Viasaton futó valóságshowban, az Exek az Édenben című játékban szerepeltek. A műsor szerelmet hozott nekik, ugyanis nem sokkal a műsor vége után kiderült: a 20 éves lány és a 30 éves fiú egymásba szerettek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.