Till Attila tortával ébresztette szülinapos feleségét - Fotó!

torta Till Attila születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárműsorvezetője megmutatta, hogyan köszönti fel szerelmét a születésnapján: tortával ébresztette. Till Attila remek férj lehet, és még romantikus is!

Till Attila rajongói is teljesen elaléltak attól a gesztustól, amit a műsorvezető tett. A TV2 sztárja ugyanis nagyon romantikus módon köszöntötte fel imádott feleségét, meg is mutatta követőinek, hogy hogyan.

Gyertyákkal kirakott tortával ébresztette szerelmét születésnapja alkalmából.

Tilla felesége, Korpás Kriszta még az ágyban, álmosan, de boldogan fogadta az aranyos meglepetést, amiről természetesen fotó is készült. A műsorvezető közzé is tette Facebook-oldalán a képet, amit rajongói egyszerűen imádtak. Nem győzték dicsérni Tillát, amiért ilyen nagyszerű társ, de persze a műsorvezető feleségéről sem felejtkeztek meg: őt is felköszöntötték!

Till Attila szeretné, ha lenne kislánya

Till Attila három fiú édesapja, de ha lehetne akkor még több gyereket is vállalna. Szeretné például, ha lenne egy kislánya. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Simon Cowell arcába csupasz férfifeneket toltak - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170530-simon-cowell-arcaba-csupasz-feneket-toltak.htmlSimon Cowell sokadjára ül már a Britain's Got Talent zsűriszékében, de még neki is tudnak újat mutatni. Például egy csupasz férfifeneket, néhány centire az arcától: ezt kapta meg nemrég a zsűritag egy komikustól, és nem repesett az örömtől! TV + Sztárok--Pécsi Ildikó életeket mentett 3 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-pecsi-ildiko-3-evesen-mentett-eleteket.htmlPécsi Ildikó terápiaként ír könyvet: így menekül el a mindennapok harcai elől. Életét, történeteit kívánja megosztani a készülő műben, az egyik legmeghatóbb fejezetet közzé is tette a színésznő. Ez a történet arról szól, hogyan mentett életeket: szó szerint egy öleléssel. TV + Sztárok--Kiderült Sebestyén Balázs szinglikori becenevehttp://www.life.hu/sztarok/20170530-igy-hivtak-sebestyen-balazst-amikor-meg-szingli-volt.htmlSokadszorra poénkodik a műsorvezető azzal, milyen becenevet aggadtak rá, amikor még szingli volt és csajozott... TV + Sztárok--Egymilliárd forintot ér Kasza Tibi Facebook-oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20170530-kasza-tibi-facebook-oldala-egymilliard-forintot-er.htmlKasza Tibi nagyon aktív a Facebookon, majnem egy millió követője van, akikkel minden nap aktívan kommunikál. Egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő elárulta a Blikknek, hogy mennyit ér a showman Facebook-oldala. TV + Sztárok--Fiatal szerelme szerint Benkő Dániel egy jóságos szatírhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-benko-daniel-es-bazsarozsa-interju.htmlKét éve él boldog párkapcsolatban Benkő Dániel lantművész és 19 éves múzsája, Bazsarózsa. Már akkor tudták, hogy összetartoznak, amikor a lány még csak kilenc éves volt. TV + SztárokOrigoEgymásba szerettek az Exek az Édenben szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20170530-az-exek-az-edenben-szereploi-egymasba-szerettek.htmlFranciska és Tomi, a Viasaton futó valóságshowban, az Exek az Édenben című játékban szerepeltek. A műsor szerelmet hozott nekik, ugyanis nem sokkal a műsor vége után kiderült: a 20 éves lány és a 30 éves fiú egymásba szerettek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.