Lapértesülések szerint Csisztu Zsuzsának véget ért a karrierje az ATV-n.

Álltják, hogy a tévés műsorából, a Csisztu24-ből egy új adás ugyan még képernyőre kerül, iparági információink szerint azonban több részt már nem forgatnak. A csatorna vezetősége úgy határozott, nem hosszabbítják meg a szerződését, így Csisztu pályafutása az ATV-nél véget érhet - írja a Blikk. A lap úgy értesült, hogy már régóta napirenden volt, hogy a megállapodás lejárta után nem tartanak igényt Csisztu munkájára.

Csisztu ZsuzsaFotó: Polyák Attila/Origo

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csisztu legutóbb Schobert Norbertet is vendégül látta, de elmérgesedett köztük a viszony a forgatáson. A műsorvezető folyamatosan zrikálta vendégét, kellemetlenkedő kérdésekkel bombázta, amikor pedig Norbi nem bírta tovább, visszaszólt, majd otthagyta a forgatást. Végül az üzletember a stáb érdekében visszaült a helyére, és folytatták a felvételt.

A műsorvezető szerint viszont korai még bármit mondani a jövőjéről. "Nem úgy sikerült a műsor, ahogy azt a vezetés várta volna. Nem véletlen, hogy a csatorna eddig nem rendelte meg a Csisztu24 következő évadát" - írja a lap informátorukra hivatkozva.

A felvetésre végül az ATV vezetője, Németh Szilárd is reagált: "Amint bármilyen hivatalos közleményünk lesz az ügyben, eljuttatjuk a sajtónak" - nyilatkozta a hírigazgató.

Csisztu ZsuzsaForrás: TV2

Csisztu Zsuzsa úgy tudja, három adás mindenképp lesz: "A Csisztu24 29 epizódjában 58 közismert hírességet láttam vendégül az elmúlt két évadban. Még három epizód hátravan a tavaszi sorozatból, amelyben mások mellett olyan világklasszis sportolók is megszólalnak és vallanak őszintén az életükről, mint Besenyei Péter vagy Szécsy Zoltán, és persze nagyszerű színészek és művészek is, mint Esztergályos Cecilia, Gaál Noémi, Németh Kristóf és Kembe Sorell, akik elutaznak velem egy teljes napra, hogy őszintén meséljenek. Még korai a műsor jövőjéről jelenleg bármit is mondani, mert ez egy egyedi formátum, amelyhez fogható jelenleg nincs a piacon" - mondta a lapnak Csisztu Zsuzsa.