Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapértesülések szerint Csisztu Zsuzsának véget ért a karrierje az ATV-n.

Álltják, hogy a tévés műsorából, a Csisztu24-ből egy új adás ugyan még képernyőre kerül, iparági információink szerint azonban több részt már nem forgatnak. A csatorna vezetősége úgy határozott, nem hosszabbítják meg a szerződését, így Csisztu pályafutása az ATV-nél véget érhet - írja a Blikk. A lap úgy értesült, hogy már régóta napirenden volt, hogy a megállapodás lejárta után nem tartanak igényt Csisztu munkájára.

Csisztu Zsuzsa Fotó: Polyák Attila/Origo

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Csisztu legutóbb Schobert Norbertet is vendégül látta, de elmérgesedett köztük a viszony a forgatáson. A műsorvezető folyamatosan zrikálta vendégét, kellemetlenkedő kérdésekkel bombázta, amikor pedig Norbi nem bírta tovább, visszaszólt, majd otthagyta a forgatást. Végül az üzletember a stáb érdekében visszaült a helyére, és folytatták a felvételt.

A műsorvezető szerint viszont korai még bármit mondani a jövőjéről. "Nem úgy sikerült a műsor, ahogy azt a vezetés várta volna. Nem véletlen, hogy a csatorna eddig nem rendelte meg a Csisztu24 következő évadát" - írja a lap informátorukra hivatkozva.

A felvetésre végül az ATV vezetője, Németh Szilárd is reagált: "Amint bármilyen hivatalos közleményünk lesz az ügyben, eljuttatjuk a sajtónak" - nyilatkozta a hírigazgató.

Csisztu Zsuzsa Forrás: TV2

Csisztu Zsuzsa úgy tudja, három adás mindenképp lesz: "A Csisztu24 29 epizódjában 58 közismert hírességet láttam vendégül az elmúlt két évadban. Még három epizód hátravan a tavaszi sorozatból, amelyben mások mellett olyan világklasszis sportolók is megszólalnak és vallanak őszintén az életükről, mint Besenyei Péter vagy Szécsy Zoltán, és persze nagyszerű színészek és művészek is, mint Esztergályos Cecilia, Gaál Noémi, Németh Kristóf és Kembe Sorell, akik elutaznak velem egy teljes napra, hogy őszintén meséljenek. Még korai a műsor jövőjéről jelenleg bármit is mondani, mert ez egy egyedi formátum, amelyhez fogható jelenleg nincs a piacon" - mondta a lapnak Csisztu Zsuzsa.

Lajcsi lánya, Galambos Bogi brutális dekoltázst villantott http://www.life.hu/sztarok/20170606-galambos-boglarka-bikiniben.htmlKülönleges képet tett közzé nyilvános közösségi oldalán Galambos Lajos lánya, Bogi.TV + Sztárok--Így táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Larahttp://www.life.hu/sztarok/20170605-igy-tancol-a-kamera-elott-schobert-norbi-es-lara.htmlSchobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. TV + SztárokOrigoDianáról vallott Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-dianarol-es-karolyrol-vallott-camilla-hercegne.htmlŐszintén vallott a You magazinnak adott exkluzív interjújában Camilla hercegné férjével, Károly herceggel való egykori viszonyáról. Az apropója Diana hercegnő halálának 20. évfordulója Halálának 20. évfordulója. TV + Sztárok--Ezért undorodott Ábel Anita a mazsolátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-ezert-undorodott-abel-anita-a-mazsolatol-olyan-mint-a-szemolcs.htmlAnita szerda este az Édeskettes című sütő-show-ban Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám mestercukrász vendége. Többek között arról is mesélt, hogy volt egy időszak, amikor bizonyos ételektől nagyon undorodott. Például a mazsolától. TV + SztárokOrigoKommentháború A Nagy Duett Facebook oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20170605-kommenthaboru-a-nagy-duett-facebook-oldalan-janicsak-veca-es-simon-kornel-gyozott.htmlTegnap este véget ért a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett. A versenyt Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte, Emilio és Ábel Anita már a döntő adás felénél távoztak a műsorból, így a végén Vecáék Erdei Zsolttal és Judyval, valamit a Mádai Vivien-Csipa párossal küzdöttek meg a nézők kegyeiért. TV + SztárokOrigoDisznóvágással és békülős szexszel ünnepelt Pumped Gabo és Ági (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170605-bekulos-szexszel-unnepelt-pumped-gabo-es-agi.htmlDisznóvágásra vitte Pumped Gabo Ágit. Úgy tűnik, hogy Áginak bejött a romantikusnak egyáltalán nem nevezhető program, ugyanis a nap végére az ágyban kötött ki Gabóval. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.