A Válótársakban egy könnyűvérű lányt formál meg Tóth Andi, ami nagy kihívás számára, de a következő évadban könnyítettek a helyzetén. Kiválaszthatta, kivel akar csókolózni!

Az RTL Klub nagy sikerű Válótársak című sorozatában szerepel Tóth Andi, méghozzá a könnyűvérű Noémit formálja meg. Nem egyszerű számára ez a szerep, hiszen az ő személyisége nagyon távol áll a karakteréjétől.

Tóth Andi kiválaszthatja csókpartnerétForrás: Instagram/Tóth Andi

"Kihívásnak érzem Noémi megformálását, nehéz hitelesen eljátszani egy ledér lányt. Elég konzervatív gondolkodású vagyok a férfiak terén. Nem szokásom ismeretlenekkel kokettálni, és random férfiakkal csókolózni. Próbálok ihletet meríteni az élettapasztalataimból, hiszen azért sok ilyen lány van a világon" - mondta a Blikknek Tóth Andi, aki idén kiválaszthatta, kivel akar a sorozatban csókolózni. "Herczeg Andrásék nemcsak abban segítenek, hogy milyen arckifejezést alkalmazzak egy-egy jelenetben, vagy milyen hangsúllyal mondjam az adott mondatot, hanem már annak is megadták a lehetőségét, hogy magam válasszam ki a csókpartnerem. Egy kicsit gonoszkodó karakter és egy laza szörfös között kellett döntenem, az utóbbit választottam" - árulta el az énekesnő, hozzátette, a való életben nem keresi most a férfiak társaságát. "Most egyáltalán nem vagyok nyitott semmilyen kapcsolatra, és kedvem sincs hozzá. Hívnak néha randikra, hol személyesen, hol levélben, de mindig visszautasítom őket, mert nem mozgat most az ismerkedés. Azt hiszem, ha a focista Christiano Ronaldo hívna el vacsorázni, azt is lemondanám! Most a zene a szerelmem" - mondta Andi.

Tóth Andi forró jelenete a Válótársakban: melltartóban, ágyban került közel egy fiúhoz


Picurka rövidnadrág és melltartó: mindössze ezek takarták Tóth Andi testét, miközben egy pettinget próbáltak eljátszani a Válótársak című sorozatban. Az énekesnőnek nem ment könnyen a jelenet forgatása, ugyanis ő ennél sokkal szemérmesebb. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!