Tóth Andi forró jelenete a Válótársakban: melltartóban, ágyban került közel egy fiúhoz

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
Válótársak Tóth Andi petting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Picurka rövidnadrág és melltartó: mindössze ezek takarták Tóth Andi testét, miközben egy pettinget próbáltak eljátszani a Válótársak című sorozatban. Az énekesnőnek nem ment könnyen a jelenet forgatása, ugyanis ő ennél sokkal szemérmesebb.

Nem idegen Tóth Andi számára, hogy csókolóznia kell egy szerep kedvéért, mégsem tudta könnyen venni a Válótársak pikáns jelenetét. Szerepe szerint ugyanis egy pettinget kellett eljátszania, és a lány bevallása szerint ő ennél sokkal szemérmesebb, habár rengetegszer örvendezteti meg rajongóit szexi fotókkal. Nem segítette feloldódását az sem, hogy melltartóban és picurka rövidnadrágban kellett hemperegnie az ágyban. Mivel még nem múlt el 18 éves, ennél kevesebb ruhát nem fog viselni, de nem is vállalná.

Tóth Andi pikáns jeleneten van túl Forrás: Instagram/Tóth Andi

"Igazából semmi komolyat nem csináltunk. Megoldották a sorozat készítői a jelenetet úgy, hogy semmi olyat ne kelljen tennem, ami még ennél is merészebb lenne.

Az is kellemetlen volt, hogy csak melltartóban feküdtem az ágyon.

A rendező úgy írta ki a jelenetet, hogy »narancs fokozatú petting«. A színész kollégám csak rám hajolt, de így is nehéz volt számomra a jelenet"mondta Tóth Andi a Borsnak. Hozzátette, neki az is furcsa, hogy mások meztelenkednek. "Az egyik alkalommal nekem kellett kezdeményeznem, de hát azt sem tudom, azt hogy kell. Bármilyen nehéz is volt, azért örülök neki, hogy a segítség révén sikerült túllépnem a gátlásaimon.

Régimódi lány vagyok, az ilyen viselkedéstől tartózkodom,

még azon is meglepődtem, hogy Stohl András vagy a partnernői meztelenek" – vallotta be a fiatal lány, akinek szülei sokkal könnyebben túltették magukat a jeleneten, hisz ez csak egy szerep. Tóth Andi élete egyébként valójában nem ilyen izgalmas. Az énekesnőnek nincsen párja, de egyelőre nem is akar kapcsolatot, inkább a karrierjére koncentrál.

Sarka Kata: "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja"http://www.life.hu/sztarok/20161222-sarka-kata-beduhodott-egy-szepsegverseny-miatt.htmlSarka Kata szereti az igényességet, akármiről legyen is szó. A szépségversenyeket is komolyan veszi, ezért is akadt ki egy rendezvényen. Nem érti, miért adják a lányok arcukat egy ilyen színvonaltalan eseményhez. "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja" – írta a többi között a sztár. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--VV Micit már Krisztián anyukája is elfogadjahttp://www.life.hu/sztarok/20161222-vv-micit-megkedvelte-krisztian-anyukaja.htmlEgyelőre a való életben is egy párt alkot Mici és Krisztián, és szerencsére a családtagok sem állják útját a bimbózó kapcsolatnak. Habár Krisztián anyukája korábban nem kedvelte Micit, már az ő szíve is megenyhült. TV + SztárokOrigoStohl András megsérült egy verekedésben http://www.life.hu/sztarok/20161222-stohl-andras-a-valotarsak-forgatasan-megserult-egy-verekedesben.htmlA színész egy nő miatt bunyózott. Stohl András a verekedésben könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett. TV + SztárokOrigoVádat emelhetnek az ittasan vezető Gesztesi Károly ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-vademelest-javasoltak-az-ittasan-vezeto-gesztesi-karoly-ellen.htmlIttas vezetésért előállították Gesztesi Károlyt, aki november 6-án ütközött neki autójával egy járdaszegélynek. A rendőrség vádemelést javasol a színész ellen. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHihetetlen dolgot tett Tom Hankshttp://www.life.hu/sztarok/20161221-hihetetlen-dolgot-tett-tom-hanks-egy-rajongoi-uzenettel.htmlTom Hanks nem egyszer bizonyította már, mennyire jó fej, most azonban olyat tett, amit Hollywoodban sajnos nem nagyon szoktak a filmcsillagok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.