Egy férfi tette közzé a friss videót a YouTube-csatornáján, amin véleménye szerint egy ufó elhaladását lehet látni. 

Szabad szemmel nem látható ufók jelenlétére lett figyelmes Farkas Attila, aki már számtalan légifelvételt készített a drónjával, de ehhez hasonlót még életében nem látott. 

"Olyan sebességet, mozgást és fényt produkál, amit nehéz megmagyarázni. 2014 óta vagy ezer repülésem volt, de hasonlót sem láttam. Egy snittben egy másodperc alatt nyolc ilyen valami húzott el. Libabőrös lettem" - mesélte Attila. 

Ufót filmezett drónjával egy férfi
Képünk illusztráció
Forrás: Origo

A férfi elképesztően lelassította a felvételt, hogy minden képkockát szemügyre tudjon venni, és a drónja állapotát is többször ellenőrizte. Első alkalommal Zalacsányban, majd Felsőpáhokon, Vonyarcvashegyen és Keszthelyen is sikerült rögzítenie a jelenséget.

Éjszaka is kipróbálta, hátha valami optikai csalódás áll a dolog hátterében. Állítása szerint biztos nem madarakat látott, és azt is kijelentette, hogy nem manipulálta a felvételeket. 

"Ehhez egyáltalán nincs technikai tudásom. Többnyire hármasával, négyesével bukkannak fel. Az is feltűnő, hogy mindig ugyanabba az irányba húznak el. Talán dimenziókapu működhet ezen a területen. Ez szinte egész biztosan nem emberi kéz alkotta szerkezet" - írta meg a Bors.