Kenderesi Tamás már 1 éve szereti a párját: Fotó!

fotó szerelem Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges, romantikus fotót posztolt a közösségi oldalára Kenderesi Tamás: csodás helyszínen ünneplik az első évfordulójukat a párjával. 

Az olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes úszó nem csak a karrierjében, de a magánéletében is szerencsés. Szépséges barátnőjével, Sebestyén Dalma magyar úszóval már 1 éve élnek boldog párkapcsolatban. Nemrég egy közös fotót posztoltak Tamás Instájára, hiszen egy gyönyörű vízparti wellness szállodában ünneplik az évfordulójukat.

Egy éve ❤️ köszönöm @dalma.sebestyen❤️ #kislazulas #atomstill

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által megosztott bejegyzés,

A naplementében készült romantikus fotó hamar többezer kedvelést hozott a párnak, hiszen látszik rajtuk, hogy bizony nagyon jó dolguk van és boldogok. Olyan kedvelő is akadt aki nem bírta hozzászólás nélkül hagyni a szerelmes pillanatot:

"Egyik kedvenc párosom!" - írta a hozzászóló.

Cuki képet posztolt Hosszú Katinka és Shane Tusup

A híres magyar sportoló legtöbb esetben mosolygós, vidám fotókat tölt fel, esetleg olyat, amin keményen zajlik az edzés. Ilyen fotót ritkán látni Hosszú Katinka közösségi oldalán, de ezúttal valami különlegeset mutatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.