Nem mindennapi videók kerültek fel Alekosz közösségi oldalára: mostmár mi is tudjuk, hogy milyen az, mikor a sztár háza táján beindult az élet. 

Alekosz és a kedvese ezen a hétvégén kissé kirúgtak a hámból, hajnalig tartó mulatozásba kezdtek, erről pedig videó is felkerült az egykori villalakó közösségi oldalára. Az érdi férfi a magyar mulatós zene legismertebb slágereire szórakozott, míg a barátnője önfeledten ropta a táncot. 

Nem is akárhogy: a szerelmesek megadták a módját az ünneplésnek, hiszen a szőke szépség miniszoknyát és magassarkút is öltött a különleges alkalomra, de Alekosz sem macinaciban ropta hajnalig. 

A zenés-táncos mulatság után előkerült a ValóVilág 4-es szériájának egyik kedvenc jelenete is, amit Alekosz nagy szeretettel mutatott meg a kedvesének. 

 

Alekosz kutyáját már évek óta nem látta orvos
Komoly felháborodást keltettek azok a fotók, amelyek Alekosz kutyájáról, Bettiről kerültek napvilágra. A kutyus testében 10 éve növekszik egy daganat, ami ma már 2 kiló körüli súllyal bír, ám a gazdája még egyszer sem vitte orvoshoz az állatot. Olvass tovább itt...