Alekosz kutyáját már évek óta nem látta orvos

betegség kutya Alekosz háziállat állattartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, de a showmannek esze ágában sincs szakemberhez vinni a kutyáját. 

Komoly felháborodást keltettek azok a fotók, amelyek Alekosz kutyájáról, Bettiről kerültek napvilágra. A kutyus testében 10 éve növekszik egy daganat, ami ma már 2 kiló körüli súllyal bír, ám a gazdája még egyszer sem vitte orvoshoz az állatot.

Többen is próbálták jobb belátásra bírni Alekoszt, de ő valamiért hallani sem akar a kezelésről. Egyelőre nem tudni, hogy miért ágál ellene ennyire.

"Alekosz megtagadta a hatósági intézkedést, hiába próbáltam a lelkére beszélni, nem lehetett vele kommunikálni. Az a probléma, hogy az állat nincs chipelve, ami azt jelenti, hogy legalább 2013 óta nem látta állatorvos. Ez egyébként súlyos szabálysértés, amiért pénzbüntetést szabhatnak ki a hatóságok.A legnagyobb gond, hogy ezek szerint a betegségét sem kezelték és oltásokat sem kapott, hiszen az állatorvos nem láthat el chip nélküli kutyát" - nyilatkozta az ügy kapcsán Schreiter Katalin, az Országos Állatvédőrség operatív elnökhelyettese.

Katalin véleménye szerint a kutyát el fogják kobozni Alekosztól, és nagy valószínűséggel el is altatják majd az állapota miatt. A híres állatartó azonban maximum egy felfüggesztett börtönbüntetést kaphat a tettéért - írta meg a Ripost.

Alekosz és Kiszel Tünde egy pár?

Az Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük...Olvass tovább itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.