Eldobta volna életét Katy Perry

Forrás: Instagram -
Katy Perry öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő Siri Sat Nam Singh terapeutánál vendégeskedett, de a beszélgetés egy pontján bizony eltörött az énekesnőnél a mécses. 

Katy Perry egy híres terapeutával ült le beszélgetni, és az eseményről felvételt is készített annak érdekében, hogy a rajongók is lássák, miként zajlik egy ilyen terápiás foglalkozás.

Katy Perry őszintén vallott a félelmeiről, negatív gondolatairól Forrás: Instagram

A beszélgetés során Katy hosszasan mesélt a hírnévvel járó félelmekről, szorongásról és egyéb lelki nehézségekről, amelyek nekünk soha nem jutnának eszünkbe az énekesnő láttán. Azt is bevallotta, hogy a 2013-as By The Grace of God című dala a saját

öngyilkos gondolatairól szól.

A sztár azt is elárulta, hogy ma már szégyelli a negatív gondolatait bevallani, és azt is, hogy időnként mély ponton van és depresszív tüneteket produkál. Azonban hozzátette, hogy Istennel jó kapcsolatot ápol, és tudja, hogy az Úr mindig vele van, akkor is ha rossz passzban van épp.

Katy Perry óriásit terpesztett a színpadon - Fotó!

Katy Perry legutóbbi koncertjén mutatta meg, mi van a csillogó, ezüst ruhája alatt: egy óvatlan pillanatban elfeledkezett magáról, és terpesztett: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.