Katy Perry óriásit terpesztett a színpadon - Fotó!

Forrás: Instagram -
színpad terpesztés katy perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry legutóbbi koncertjén mutatta meg, mi van a csillogó, ezüst ruhája alatt: egy óvatlan pillanatban elfeledkezett magáról, és terpesztett.

Alig lehet ráismerni Katy Perryre, hiszen miután szakítotakt Orlando Bloommal, teljesen megváltoztatta külsejét. Megszabadult hosszú loknijaitól, helyette kisfiúsan rövid frizurát vágatott magának. Az énekesnő nemcsak külsőleg ment át változásokon, igazi vadóc lett belőle, mióta újra egyedülálló. Nagy elánnal veti bele magát mindenbe, koncertjein is hasonlóan tüzes, csak egy kicsit meggondolatlan.

Íme, Katy Perry nagy terpesztése Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2017 Dave J Hogan/Dave J Hogan

Katy Perrynek legutóbbi fellépésén ugyanis sikerült olyat is mutatnia, ami nem szerepelt a tervei között. Az énekesnő egy óvatlan pillanatban ugyanis hatalmasat terpesztett, ezzel pedig közszemlére tette a csillogó ezüstös ruhája alatt lévő fehérneműjét, ami már közel sem volt olyan csillogó...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.