Lecsapott a vihar - micsoda videó!

vihar tornádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nagyon idegesítette magát azon a viharvadász, hogy felé tart a tornádó. Inkább videózta a látványos jelenséget.

Elképesztő képsorokat rögzített ez az amerikai férfi az autópályán. A videót Wyomingban rögzítette hétfőn napközben. Cheyenne város környékén heves vihar tombolt a hét első napján, és több tornádó is kialakult.

Tornádó volt Magyarországon Dunaújvárosnálhttp://www.life.hu/news/20170523-tornado-volt-magyarorszagon-dunaujvarosnal-majusban.htmlKözel 100 embert gyilkolt meg a kínai tornádóhttp://www.life.hu/news/20160624-100-embert-gyilkolt-meg-a-kinai-tornado.htmlÚjabb tornádó pusztított az Egyesült Államokban, többen meghaltak http://www.life.hu/news/20151227-ujabb-tornado-pusztitott-az-egyesult-allamokban-tobben-meghaltak.htmlTornádót fotóztak le Homokmégynélhttp://www.life.hu/news/20140915-tornadot-fotoztak-le-homokmegynel-nem-tudni-foldet-ert-e-a-tolcser.htmlIdőjárás: jön az eső, lehet készülnihttp://www.life.hu/drlife/20170613-idojaras-eso-napsutes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.