Lópici Gáspárt összeverte a fia, a szülők mégis hazavárják Pétert. Nemcsak a szülők szeretnék már otthon látni, hanem a bartánője is, aki akkor is ott volt, amikor megverte a fiú az édesapját.

Lópici Gáspárt annyira összeverte a fia, hogy 3 bordája is eltört. A színművész gyereke előzetes letartóztatásba került, méghozzá súlyos testi sértésért. Szilágyi István és felesége védik a fiukat, akinek a barátnője is ott volt, mikor az eset történt. Ő várja haza Pétert, ahogy a szülők is.

Szilágyi István fiát mindenki hazavárjaForrás: RTL Klub

"Péterrel nagyon jó barátok vagyunk. Amióta az eszemet tudom, a környéken lakom, a közeli térről ismerjük egymást. Ő is oda szokott járni. Amikor a szüleimmel összevesztem, nem volt hová mennem, Pityi bácsiék befogadtak, én pedig cserébe mosok és rendet rakok. Idősek már, nem bírják a ház körüli teendőket" - mondta Renáta, aki Szilágyi istvánék lakásában él, és látta, hogy mi történt akkor. Itt voltam már, amikor Péter megverte az apját. Először nem vettem komolyan, mert azt hittem, csak a szokásos, úgy indult.Sokszor próbáltam csitítani Pétert, néha sikerült, egy nő képes erre, most viszont nem tudtam, pedig próbáltam. De közéjük állni nem mertem. Azután másnap elvitték a rendőrök, és most kicsit nyugodtabb minden" - mondta a Lokálnak a nő.