16 éves fiút tépett szét egy fekete medve Alaszkában

Forrás: AFP/Sylvian Cordier -
halál medve Alaszka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 16 éves fiút ölt meg Alaszkában egy nagy fekete medve. A tini egy népszerű futóversenyen vett részt az erdőben, ott történt a tragédia.

Alaszka egyik legnépszerűbb futóversenyén vett részt a 16 éves tini, aki egy tragédia miatt nem tudta teljeíteni a távot. A tini eljutott a pálya feléig, majd visszfordult, de a célba nem érkezett be. A verseny szervezői kezdték meg a keresését, miután egy másik futó medvetámadásról beszélt.

Tinit tépett szét egy fekete medve - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Sylvian Cordier

A fiú maradványait körülbelül 500 méterre a nyomvonaltól találták meg, ezek után a fegyveres erők fogtak hozzá a medve felkutatásához. A körülbelül 113 kilogrammos állatot sikerült megtalálniuk, meg is lőtték, de a medve túlélte, és elfutott. A z állatot tehát még mindig keresik, a helyiek szerint már egy jó ideje a közelben ólálkodott... - írja a BBC.

Kánikulariadó! Jön az első hőhullámhttp://www.life.hu/news/20170620-kanikula-junius.htmlNagyon meleg lesz kedden is, fronthatásra és magas UV-sugárzásra kell készülni!NewsFotó: M.Schmidt János – OrigoAgyvérzést kapott és a kórházban meghalt Tim Haguehttp://www.life.hu/news/20170619-elhunyt-tim-hague.htmlÉletveszélyesen megsérült a kanadai bokszoló, Tim Hague, majd kiütése után két nappal életét vesztette a kórházban. News--Időjárás: nagyon meleg, száraz és napos idő lesz!http://www.life.hu/news/20170619-nagyon-meleg-szaraz-es-napos-ido-lesz.htmlAz eddigi időjárásra leginkább a változékony vagy szeszélyes jelző igaz, de a meleg szerelmesei számára jó hírrel szolgálhatunk. Az előrejelzések szerint a héten csak napsütésre és rekkenő hőségre kell számítanunk. NewsThinkstockElhunyt a Harry Potter sztárja, Sam Beazleyhttp://www.life.hu/news/20170619-sam-beazley-meghalt.html101 éves korában meghalt Sam Beazley brit színész, aki Everard professzort játszotta a 2007-es Harry Potter és a Főnix rendje című filmben. News--Terrorista a horvát tengerparton?http://www.life.hu/news/20170619-terrorista-kinezetu-ferfi-a-horvat-tengerparton.htmlNagyon megijedtek a nyaralók, amikor egy étteremben megjelent egy férfi fejkendővel, mellénnyel és fegyverrel. News--Fotók, a két sofőr életét követelő magyar balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20170618-baleset-nyarlorinc.htmlSzörnyű tragédia történt szombaton este a 44-es főúton. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.