Cseke Katinka nyers őszinteséggel mesélt arról, hogy szerinte mi a baj a mai férfiakkal és nőkkel. 

A Jóban rosszban Böbéje már túl van egy váláson, egyedül neveli a gyermekét, mégis hisz a szerelemben. Bevallotta, hogy az utóbbi időben kizárólag önmagánál nagyjából 10-15 évvel fiatalabb pasikat választott, viszont mióta egyedül van, úgy érzi rájött, miért vonzódik a fiatalokhoz: 

"Volt egy öcsém, aki meghalt. Talán tudat alatt be akartam hozni a családba egy öcsi figurát" - vallotta be színésznő. 

Cseke Katinka a párkapcsolati nehézségeiről vallottForrás: FEM3/Micsoda nők!

Éppen ezért elhatározta, hogy ezentúl csak a saját korosztályával fog randizni, bár véleménye szerint egyáltalán nincs könnyű helyzetben, hiszen a rohanó társadalomban futószalagon jönnek a csajok és a pasik, senki nem akar igazán megismerni senkit, csak cserélgetik a partnereket. 

"(...)A gond ott kezdődik, hogy a világ szörnyen felgyorsult: a társkeresőkön, mint egy futószalagon érkeznek az új jelöltek, a nőkön pedig manapság már nincs ruha. (...)most egy gombnyomásra kapni nőt, aki ráadásul maga kínálkozik. Jobb a cici, szebb az arc, könnyű döntés ez egy férfinak" - mondta Katinka a hűtlenség kapcsán.

A sztáranyuka bevallotta, hogy megérett valami komolyabbra, hiszen egy átbulizott éjszakát már bármikor lecserélne egy mély és őszinte beszélgetésre - írta meg a hot! Magazin.