Tovább folytatják a nyomozást a zenész ellen, és ha beigazolódik a gyanú, akkor akár hűvösre is kerülhet.

Kozsóra bizony rájár a rúd: 2014-ben agyműtéten kellett átesnie, ezt követően pedig hosszas lábadozás és rengeteg stressz várt a zenészre. Nem beszélve egykori kedveséről, Keiráról, aki végig Kozso mellett állt, és igyekezett lelket önteni az elkeseredett férfiba. 2016-ban azonban a fiatal szépség szakított a sztárral, mert véleménye szerint  a műtét után Kozso teljesen megváltozott, és már nem az az ember, akibe annak idején beleszeretett. A zenésznek tehát kijutott mostanság a problémákból, és most még az ártatlanságát is bizonyítania kell: 

Kozsónak magyarázatot kell adnia a vádakraForrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

A Zöld Teknős ajtaja névre keresztelt teázója hatalmas sikert aratott, hiszen a dizájn és a finom ízek odavonzották a vendégeket. Nagyon jól ment az üzlet, míg az egyik alkalmazott, -az üzletvezető- ki nem tálalt. Kiderült, hogy kukacok mászkáltak a teafüvekben, penészesek voltak a falak, egerek rohangáltak a konyhán, és a villanyóra-leolvasót tilos volt az órához beengedni. Kozso ugyanis mindössze negyedévente párezer forintot fizetett az áramszolgáltatásért, pedig szinte biztos, hogy a teázó ennél jóval többet fogyasztott. 

A nyomozás során kiderült, hogy a villanyórát 2013-ban megbabrálták, és augusztustól lopott árammal üzemelt a teázó. Éppen ezért a vizsgálatok folytatódnak, Kozso azonban mindent tagad, személyes bosszúnak titulálta az őt ért vádakat - írta meg a Story.