Áramlopással vádolják Kozsót

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
börtön bűncselekmény lopás Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatják a nyomozást a zenész ellen, és ha beigazolódik a gyanú, akkor akár hűvösre is kerülhet.

Kozsóra bizony rájár a rúd: 2014-ben agyműtéten kellett átesnie, ezt követően pedig hosszas lábadozás és rengeteg stressz várt a zenészre. Nem beszélve egykori kedveséről, Keiráról, aki végig Kozso mellett állt, és igyekezett lelket önteni az elkeseredett férfiba. 2016-ban azonban a fiatal szépség szakított a sztárral, mert véleménye szerint a műtét után Kozso teljesen megváltozott, és már nem az az ember, akibe annak idején beleszeretett. A zenésznek tehát kijutott mostanság a problémákból, és most még az ártatlanságát is bizonyítania kell:

Kozsónak magyarázatot kell adnia a vádakra Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

A Zöld Teknős ajtaja névre keresztelt teázója hatalmas sikert aratott, hiszen a dizájn és a finom ízek odavonzották a vendégeket. Nagyon jól ment az üzlet, míg az egyik alkalmazott, -az üzletvezető- ki nem tálalt. Kiderült, hogy

kukacok mászkáltak a teafüvekben,

penészesek voltak a falak, egerek rohangáltak a konyhán, és a villanyóra-leolvasót tilos volt az órához beengedni. Kozso ugyanis mindössze negyedévente párezer forintot fizetett az áramszolgáltatásért, pedig szinte biztos, hogy a teázó ennél jóval többet fogyasztott.

A nyomozás során kiderült, hogy a villanyórát 2013-ban megbabrálták, és augusztustól lopott árammal üzemelt a teázó. Éppen ezért a vizsgálatok folytatódnak, Kozso azonban mindent tagad, személyes bosszúnak titulálta az őt ért vádakat - írta meg a Story.

Világsztárok fotói, amiket sosem fogunk elfelejtenihttp://www.life.hu/sztarok/20170621-sztarok-legkinosabb-fotoi-amiket-sosem-felejtunk-el.htmlVannak bizonyos fotók, amelyek egy életre beégtek a köztudatba. Szomorú, megdöbbentő és kínos pillanatok ezek. Íme 5 olyan kardinális esemény a sztárvilágból, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni. TV + Sztárok--Isten éltesse Vilmos herceget a 35. születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20170621-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-vilmos-herceg.htmlKülönleges nap ez a mai: Vilmos herceg betöltötte a 35. életévét. TV + Sztárok--Megyeri Csilla mindenkinek beszólt: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170621-megyeri-csilla-beszolt-berkinek-es-a-tanaranak-is.htmlMegyeri Csilla láthatóan nem érzi a határokat: nem csak a beszédtechnika tanárát oktatta ki, hanem még Berkinek is beszólt. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea levetkőzte híradós énjét: szexi és szókimondó letthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-varkonyi-andrea-levetkozte-hirados-enjet.htmlVárkonyi Andreát korábban csak a Tényekből ismertük, ahol híradósként kissé kimért és szolid volt. Új műsorában azonban nem kell visszafogottnak lennie: intim és pikáns témákról is beszél, saját magánletét is kiteregeti. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBangó Margit: "Jókedvét találja bennem az Úr"http://www.life.hu/sztarok/20170622-peller-mariann-bango-margittal-beszelget.htmlA vendégem ezúttal Bangó Margit lesz az Utazás a lelked körül című, a Life Tv-n futó műsoromban. Margit őszintén mesélt életéről és Istenhez fűződő viszonyáról is. TV + SztárokOrigoLajcsi reagált a vádakra: "Nincs miért magyarázkodnom"http://www.life.hu/sztarok/20170622-lajcsi-reagalt-a-vadakra.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Pest Megyei Főügyészség szerint Lajcsi 25 éven keresztül lopta az áramot, a gázt és a vizet. Végre megszólalt a zenész is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.