A híres énekesnő boldog házasságban él, ám ezúttal azt is elárulta, hogy annak idején mi alapján válogatott a férfiak között. 

Zséda 15 éve él házasságban, és állítása szerint még mindig rendkívül boldogok. Manapság egy ilyen kapcsolat sajnos már ritkaság, éppen ezért logikus a kérdés, hogy az énekesnő mi alapján választott a férfiak közül: 

„Én abszolút szerelemből mentem férjhez. Nekem ez célom volt, kerestem a szerelmet (...) Valószínű, én a házasságot is eszményítem, amikor azt gondolom, ha problémánk van, nekünk kell megoldani. Inkább szenvedek vele, mint unatkozzak mással" - vallotta be a szexi sztáranya.

Zséda elárulta minek köszönhető a boldog házasságaFotó: Mudra László/Origo

Az is kiderült, hogy a kiegyensúlyozott élethez Zséda pozitív gondolkodása is hozzájárul, hiszen saját bevallása szerint igyekszik minden helyzetben meglátni a jót, és ezt az elvet vallja a zenével kapcsolatban is:

„Mindig, mindenhol a szépet keresem, és minden helyzetből, legyen bármilyen negatív, igyekszem kihozni a legtöbbet. Megemelni szeretném az embereket, nem lehúzni. Nem azt akarom az arcukba döngölni, milyen rossz minden. Olyan történeteket keresek, amiket a lehető legtöbb ember ért, és jelent neki valamit (...) Arra vágyom, hogy mindenkinek legyen egy olyan Zséda-dala, ami megérinti, és jelent neki valamit" - írta meg a Nők Lapja.