Árpa Attila durva dolgokat mesélt...

A 45 éves sztár hazánk egyik legsikeresebb színésze, aki sorra kapja a jobbnál jobb szerepeket. Számtalan amerikai filmben szerepelt már, sőt olyanokban is, amelyek hazánkban kerültek forgatásra. Az akciófilmekben azonban gyakran életüket vesztik a szereplők, éppen ezért nem csoda, hogy Attilát is időnként "meggyilkolják":

"Most is egy forgatásról jövök, ahol épp meghaltam. Sokadjára lőttek le, hisz sokat játszom akciófilmekben. Olykor sziklával ütnek agyon, olykor Bruce Willis ereszt belém egy sorozat lőszert. Jean-Claude van Damme pedig levágta a fejem egy szamurájkarddal" - mesélte a sármos édesapa. 

Árpa Attila főállásban akcióhős, szabad idejében pedig egy rajongó édesapaFotó: VIASAT3 / Haas Róbert

Természetesen igyekszik pihenőidőt is szorítani magának, hiszen ilyenkor tud igazán tartalmas programokat csinálni a kislányával, Amirával. A színész ügyel arra, hogy olyan elfoglaltságokat találjon ki, amikhez a lányának is kedve van, ezért gyakran járnak gokartozni, lovagolni, de a sztár már zongorázni is tanítja a kislányt.

Attilának vannak még érdekes ötletei: szoktak kincskeresést rendezni, de idén nyárra limonádé standot szeretnének építeni, ugyanis az apukának ez volt az egyik legnagyobb gyermekkori álma - írta meg a Story. 

Árpa Attila megmutatta új párját: Fotó!
Árpa Attila és gyönyörű kedvese, Tomán Szabina egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy útjaik elváltak, nem tudták megmenteni házasságukat. Bár az egykori sztárpár igyekszik nem a nyilvánosság előtt élni magánéletét, annyi kiderült, hogy azóta már mindketten megtalálták a boldogságot. Ő Árpa Attila új kedvese: fotó!