Britnes Spears élete tündérmesének indult, ám néhány évvel ezelőtt idegösszeomlásától és kiborulásaitól volt hangos a világsajtó. Azóta újra magára talált, ám már távolról sem hasonlít arra a bájos énekesnőre, aki a Hit me baby one more time című számot énekelte.

Csodálatos karrier, hatalmas szerelmek és millió rajongó: így indult Britney Spears karrierje, ami egészen addig a csúcson is volt, amíg nem ment tönkre a házassága. Az énekesnő nem tudta feldolgozni, hogy egykori férje és két gyerekének apja megcsalta őt. Britney gyógyszerekhez és alkoholhoz nyúlt, majd idegösszeomlást kapott. Olyannyira súlyos volt a helyzet, hogy még gyerekei felügyeleti jogát is megvonták tőle. Biztosan sokan emlékeznek arra is, amikor a világsztár saját haját borotválta kopaszra...

My lovies

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Hosszú évek teltek el azóta. A szőke sztármami újra visszatalált a színpadhoz, folyamatosan turnézik, gyerekeit is ő neveli, mondhati minden a helyére került, egy valamit kivéve: A harmincas évei közepén járó Spears sajnos már csak árnyéka önmagának. A sok plasztikai beavatkozás őt is elcsúfította, mint Meg Ryant vagy éppen Priscilla Presleyt.

Instagram fotóit nézegetve inkább hasonlít a szőke díva Donald kacsához... nem kellett volna ez a durva szájfeltöltés, kedves Britney!

Throwback to Japan!!!!! Absolutely loving everything about this tour! So incredible!! Can't wait for Bangkok ✨

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

 

El akarják venni a gyerekeket Britney Spearstől
Britney Spearsnek a volt háttértáncosától, Kevin Federline-tól született két fia, akiket az apjuk csak ritkán lát. Ezen viszont szeretne változtatni!