Klapka György örökösei végre megegyeztek egymással

Fotó: Nagy Attila [origo] -
örökség Klapka György egyezkedés hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György halála mindenkit megrázott, és ha ez nem lett volna elég, még a hagyaték körül is veszekedések alakultak ki a családon belül. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Klapka György idén januárban 88 éves korában elhunyt. Nagyon sokan gyászolták a férfit, többek között a családja és a barátai. A halál hírét önmagában nehéz volt feldolgozni a családnak, ám amikor kiderült Klapka végrendelete, kitört a háború.

Klapka György nehézkes hagyatéki vitája végre véget ér Fotó: Nagy Attila [origo]

Az Aranyember például a legidősebb fiát teljességgel kitagadta az örökségből, mert ő nem a vérszerinti gyermeke. De Christian öröklését is DNS teszthez kötötte. A hír teljesen letaglózta a testvéreket, de a kitagadott fiú harcba szállt a jogaiért.

Úgy tűnik, hogy mostanra már sikerült a testvéreknek megegyezniük, így hamarosan pontot lehet tenni az örökösödési ügy végére.

"A héten lesz megállapodás! Végleg pont kerül a hagyatéki ügy végére. Igazságosan járunk el minden családtaggal, a békesség és az elégedettség a célunk" - mondta György lánya, Sandy a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.