Így lesz környezetbarát a temetés - Videó!

temetés környezetbarát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környezettudatosság egyre inkább jelen van, olyannyira, hogy már a temetkezésünket is tervezhetjük környezetbarát módon. A Life.hu riportere, Domszky László utánajárt annak, hogyan lesz egy búcsúztatás öko!

"Ha azt szeretnénk, hogy az örök körforgásba visszatérjenek a maradványaink, akkor egy lebomló urnát érdemes választani" - mondta Gőcze Edit kegyeleti szakértő, aki a legújabb temetkezési kellékeket mutatta be a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak. Ugyanis a temetkezés is lehet már környezetbarát, és egyre többen választják a búcsztatás ezen formáját.

Kigyulladt egy lakás a fővárosbanhttp://www.life.hu/news/20170628-kigyulladt-egy-lakas-budapesten.htmlEgy negyedik emeleti lakás gyulladt ki a budapesti Péterfy Sándor utcában, már a tetőszerkezet is lángra kapott! 8-10 tűzoltóautó próbálja megfékezni a tüzet. News--Időjárás: szerda éjfélig meghosszabbították a másodfokú hőségriasztásthttp://www.life.hu/news/20170627-szerda-ejfelig-meghosszabbitottak-a-masodfoku-hosegriasztast.htmlMásodfokú hőségriasztás van érvényben az ország egész területén, amit szerda éjfélig hosszabbítottak meg. Mindenkit arra kérnek, igyanak elég vizet, és ne tartózkodjanak a napon 11 és 15 között! News--Bungee jumpingolás közben halt meg egy fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20170627-bungee-jummpingolas-miatt-halt-meg-egy-lany.htmlFelfoghatatlan tragédia miatt veszítette életét egy 17 éves lány. NewsOrigoPoligráfos vizsgálat alá vetette a párját egy nő: Videó! http://www.life.hu/news/20170627-hazugsagvizsgalo-ala-vetette-a-parjat-egy-no.html A bizalmatlanságnál nincs pusztítóbb egy párkapcsolatban. Ilyenkor az ember kényszeresen választ akar kapni a kérdéseire. Ez történt az MTV sztárjával is, aki poligráfos vizsgálat alá vetett a párját. NewsOrigoFélelmetesen rázkódó utasszállítóról készült videóhttp://www.life.hu/news/20170627-ijeszto-video-kerult-napvilagra-egy-razkodo-repulorol.htmlSajnos időnként szomorú repülőgép-katasztrófákról hallani, ezért nem csoda, hogy mindenki a legrosszabbra gondol, ha valami furcsát észlelnek repülés közben. NewsThinkstockMeghalt Dévény Anna gyógytornászhttp://www.life.hu/news/20170626-elhunyt-deveny-anna-gyogytornasz.htmlÉletének 81. évében hunyt el Dévény Anna gyógytornász, aki speciális módszert dolgozott ki, amivel sok mozgássérült gyereknek és felnőttnek segített. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.