Nyertes Zsuzsa 43 éve van együtt párjával, de ezidő alatt még nem volt idejük arra, hogy megházasodjanak. Mostanában tervezik, hogy bepótolják, és már az időpont is megvan!

Nyertes Zsuzsa 16 éves volt, amikor találkozott párjával, akivel azóta is együtt vannak. 43 éve élnek boldog kapcsolatban, de érdekes módon eddig ne mszakítottak időt arra, hogy megházasodjanak. Amikor Zsuzsa teherbe esett kislányával, gondoltak az esküvőre, de a színésznő nem akart nagy pocakkal a templomba vonulni. Végleg azonban nem tettek le a házasságról, elmondta Zsuzsa, mikor akarnak rá sort keríteni.

Nyertes Zsuzsa tervezi az esküvőjétForrás: Facebook/Mokka

"Nagyon korán találkoztunk, elsöprő nagy szerelem volt, utána pedig mindenki építette a karrierjét. (...) Amikor terhes lettem a Zsuzsóval, akkor felmerült a dolog, de templomi esküvőt szerettem volna, vagy szeretnék, na de hogy néz ki a templomba, hogy pocakosan megyek. most már kivárjuk az 50. aranylakodalmat" - mesélte Zsuzsa a FEM3-ban, ami azt jelenti, hogy csak 7 év múlva lesz esküvő. Azt viszont már tudják, hogy nagy bulit akarnak, hiszen rengeteg barátjuk van és a családban is sokan vannak.  "Jobban jártunk volna, ha 30 évvel ezelőtt összeházasodunk, mert akkor olcsóbb lenne a lagzi" - tette még hozzá viccesen Zsuzsa, aki már korábban is beszélt arról, hogy akarnak esküvőt.