Nyertes Zsuzsa férjhez megy: “Nem szeretnék tovább bűnben élni”

Fotó: Life.hu -
esküvő házasság szerelem Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő több mint 40 év után akar az oltár elé állni párjával, Attilával. Mivel vallásos családból származik, halálos bűnnek tartja a vadházasságot.

Még nem tűzte ki Nyertes Zsuzsa a pontos dátumot, de az már biztos, hogy össze szeretnének házasodni szerelmével. Annak idején a gyermekáldás miatt nem mondták ki a boldogító igent - írja a Story.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

“Nem akartam nagy pocakkal oltár elé állni életem legszebb napján” - mesélte a lapnak a színésznő. Miután megszületett a lánya, övé lett a családban a főszerep, ezért később sem került sor a házasságra. De ami késik, nem múlik. Most több mint 40 év után akarják kimondani a boldogító igent.

Forrás: Facebook/Mokka

A színésznő soha nem mondott le az esküvőről, és mivel vallásos családból származik számára nagyon is fontos ez a szertartás. Mint mondta, szerinte halálos bűn, ha két ember úgy él együtt, hogy nem veszik fel a házasság szentségét.

“Ezt nem lehet miatyánkokkal feloldoztatni. És mivel nem szeretnék tovább minden nap bűnben élni, ezért Isten színe előtt mondjuk ki a boldogító igent” - árulta el Nyertes Zsuzsa, aki hozzátette, örül annak, hogy idős szülei még megérhetik lányuk esküvőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.