Lindsay Lohan botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 2-án ünnepli 31. születésnapját Lindsay Lohan, akinek botrányaival egy könyvet lehetne megtölteni. 

Lindsay Lohan is egy volt a cuki és ígéretes gyerekszínészek közül. Aztán valamikor a húszas éveiben elindult a lejtőn. A rendőrségi előállításokon készült, letartóztatási fotói, bejárták a lapokat. Sokszor bilincsben vitték el a szebb napokat megélt, ifjú színésznőt.

Rendre készültek róla olyan fotók is, ahol merev részegen a földön fetreng, és nem tud magáról.

Egy ponton túl a testőrei is megunták a dolgot, és csoportosan mondtak fel nála. Lohan pedig nem kért segítséget semmilyen szakembertől. A bíróságra "fuck u" feliratú manikűrben ment, az üzleti tárgyalásain pedig az alkohol monitorját viselte.

/1706/Linds20176301672
Sztárok leggázabb Instagram-bakijai: Lindsay Lohantől Britney Spearsig http://www.life.hu/sztarok/20170522-sztarok-leggazabb-instagram-bakijai.htmlA sztárok - főként a nők - előszeretettel csalnak a közösségi oldalakon közzétett fotóikon. Karcsúsítják a lábukat, derekukat, kisimítják a ráncaikat és eltüntetik a bőrhibákat. A szemfüles rajongók viszont mindig kiszúrják a turpisságot... TV + Sztárok--Lindsay Lohan milliókkal tartozik sofőrének: fizetnie kellhttp://www.life.hu/sztarok/20170508-lindsay-lohan-milliokkal-tartozik-soforenek.htmlNem először játszadozik a bírósággal Lindsay Lohan, pedig a hivatalos szervek nem szeretik az ilyesmit. Legutóbb sem jelent meg a vádlottak padján, helyette inkább a barátaival szórakozott. Ettől még ki kell fizetnie sofőrénak a milliós tartozását. TV + Sztárok--Lindsay Lohan szerelmi élete ismét viharos: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170203-talan-o-lindsay-lohan-uj-partnere.htmlLehet, hogy Lindsay Lohan meggondolta magát és mégsem lesz muzulmán? A napokban egy szórakozóhelyen kapták lencsevégre, ahol alaposan összeveszett legújabb lovagjával. Fotósorozat is készült a jelenetről. TV + Sztárok--Lindsay Lohan muszlim üdvözletet posztolt http://www.life.hu/sztarok/20170117-lindsay-lohan-sok-kepet-torolte-muszlim-lett-a-szineszno.htmlAz amerikai sztár az elmúlt napokban igencsak megijesztette a rajongóit: teljesen átformálta a Twitter-oldalát, törölte az Instagram-képeit, és csak annyit írt bemutatkozásul: Alaikum salam. TV + Sztárok--Lindsay Lohan szerelmi élete ismét viharos: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170203-talan-o-lindsay-lohan-uj-partnere.htmlLehet, hogy Lindsay Lohan meggondolta magát és mégsem lesz muzulmán? A napokban egy szórakozóhelyen kapták lencsevégre, ahol alaposan összeveszett legújabb lovagjával. Fotósorozat is készült a jelenetről. TV + Sztárok--Nem lesz ez kicsit gyors? Lindsay Lohan ismét bepasizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160912-lindsay-lohan-szineszno-ismet-bepasizott.htmlA világsztár nem szeret egyedül lenni: erre ékes bizonyíték a legutóbbi hódítása is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.