Nem lesz ez kicsit gyors? Lindsay Lohan ismét bepasizott

Forrás: Instagram/Lindsaylohan -
Lindsay Lohan színésznő Görögország
A világsztár nem szeret egyedül lenni: erre ékes bizonyíték a legutóbbi hódítása is. 

Egy hónapja hagyta ott Lindsay a brutális és agresszív vőlegényét, utána azonban kibékültek. A párocska pár napja mégis a szakítás mellett döntött, ám a színésznő nem búslakodott sokáig: egy jóképű üzletember mellett vigasztalódott.

Forrás: Instagram/Lindsaylohan

Lindsay az utóbbi napokat Görögországban töltötte pasijával, Dennis Papageorgiou-val, akivel állítólag egyelőre minden rendben van: a srác vitte ki a reptérre a sztárt, ami kedves gesztus volt tőle. A róluk készült képeket itt meg is nézheted! Kíváncsian várjuk, hogyan alakul ez a románc, Lindsay!

Alig lehet ráismerni: szakállas pasi lett Bradley Cooper?http://www.life.hu/sztarok/20160912-alig-lehet-raismerni-szakallas-pasi-lett-bradley-cooper.htmlJóvágású pasiból szakállas középkorú fickó lett a mindig tip-top Bradley Cooper. TV + Sztárok--Csepregi Éva: "Nem voltam soha modell alkat"http://www.life.hu/sztarok/20160912-csepregi-eva-tarsra-vagyik-a-sztar-ilyen-ferfit-keres-maganak-oszinte-vallomas.htmlBár az énekesnő jó ideje szingli már, a szerelmet még mindig keresi. A hírek szerint fel kell kötnie a gatyáját annak, aki meg szeretné hódítani az énekesnő szívét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKirály Viktor és testévre sűrűn cserélgették a csajokat http://www.life.hu/sztarok/20160912-kiraly-viktor-nagy-nocsabasz-volt-az-enekes-testverevel-egyutt-csajozott.htmlA Star Academy zsűritagja nagyon szoros kapcsolatot ápol a testvérével, Bennel. Bár ritkán éltek vissza a hasonlóságukkal, a lányokkal szemben akadtak kivételek. TV + SztárokOrigoKaty Perry dolgozna Taylor Swifttel, ám van egy feltételehttp://www.life.hu/sztarok/20160912-katy-perry-enekesno-dolgozna-taylor-swifttel-am-van-egy-feltetele.htmlKaty Perry nemrég egy igen meglepő kijelentést tett, ami után rögtön elindultak a találgatások: mi a helyzet valójában közte és Taylor Swift között? TV + Sztárok--Aktív kis család: Csobot Adél és a fiúk ismét kirándultak egyethttp://www.life.hu/sztarok/20160912-csobot-adel-istenes-bence-es-natan-a-budai-varban.htmlAdél és Bence nem otthonülős szülők: ismét kimozdultak a kis Nátánnal. TV + SztárokOrigoVV Vivi családi drámák elől menekült a villábahttp://www.life.hu/sztarok/20160912-vv-vivi-otthoni-gondok-miatt-menekult-a-villaba.htmlSzülei válása és édesapja játékszenvedélye miatt áldásnak tartotta a Való Világ powered by Big Brother játékosa, Vivien, hogy beválasztották versenyzőnek. A vetkőzéséről híres lány családi drámák miatt menekült a villába. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.