Befolyásos üzletember lányával jár Jeremy Meeks: Fotók!

Forrás: Instagram/Chloe Green -
Chloe Green Philip Green Jeremy Meeks
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philip Green üzletembernek van miért aggódnia: szeretett lánya, Chloe az egykori börtöntöltelék Jeremy Meeksszel ápol szoros kapcsolatot. 

Philip Green lányának lenni nem egy nehéz feladat. A milliárdos üzletember ugyanis olyan vagyonnal rendelkezik, hogy a fiatal szépségnek semmire nincs gondja. Chloe élete olyan, akár egy álom:

Koktélok Cannes-ban, napfürdőzés Saint Tropezen, búvárkodás Dubrovnikban, és még sorolhatnánk. A lány Instagram oldalán csupa fényűző fotót látni, ám mostanában nem ennek köszönheti a hírnevét, hanem az új kedvesének, Jeremy Meeksnek. A szerelmeseket egy törökországi vakációzás közben kapták lencsevégre, de ők láthatóan nem zavartatták magukat.

Jeremy Meeks Chloe Greennel randizgat Forrás: Instagram/Chloe Green

A fiatal férfi sokaknak ismerős lehet, hiszen ő az a sármos bűnöző, akire a börtönben bukkant rá egy modellügynökség, és ennek köszönhetően tudott felpakaszkodni a priuszosok nehéz sorsából. Jeremy azóta hatalmas karriert futott be, nagy rá a kereslet, és óriási pénzeket kaszál.

Jeremy Meeks élete döbbenetes fordulatot vett a börtön után Forrás: AFP, Facebook/ Jeremy Meeks

Most pedig kiderült, hogy elcsavarta a milliárdos szőkeség fejét, de azt egyelőre nem tudni, hogy a híres édesapa vajon mit szól a románcukhoz? - írta meg a DailyMail.

Különös sztori terjed Diana hercegnő sírhelyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170602-diana-hercegno-halala-sirhelye.htmlIdén 20 éve, hogy Vilmos és Harry herceg anyja, Diana hercegné egy szörnyű baleset következtében elhunyt. Diana végső nyughelye Londontól több mint 100 kilométerre, a Spencer család northamptoni Althorp birtokán, egy kicsiny tó közepén lévő szigeten van. Csakhogy egy közeli falucska lakói arról beszélnek, hogy 20 évvel ezelőtt, egyik nap hajnalban mozgolódás volt a templomukban... TV + Sztárok--VV Mici mindent kitálalt egykori kedveséről, Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170703-vv-mici-mindent-elmeselt-egykori-parjarol-krisztianrol.htmlEgyre bonyolódik az egykori sztárpár kálváriája. A követők már azt sem tudják, ki mond igazat. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde lánya, Donatella a 16. születésnapját ünnepeltehttp://www.life.hu/sztarok/20170703-kiszel-tunde-lanya-a-16-szuletesnapjat-unnepelte.htmlKiszel Tünde kislánya már nem is olyan kicsi. A napokban ünnepli 16. születésnapját, méghozzá Korfun.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator esküvői ruhában pózolt: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170703-cinthya-dictator-eskuvoi-ruhaban-fotozkodott.htmlCinthya Dictator egy csodálatos fotózáson vett részt, melynek köszönhetően egy régi álma teljesült: esküvői ruhákat próbálhatott. TV + Sztárok--Berkiék rengeteget buktak a lefújt esküvőn http://www.life.hu/sztarok/20170703-berki-krisztian-milliokat-bukott-az-eskukovel.htmlNagyon várták a falubeliek szombaton Berkiéket, de még egy fűszál sem mozdult meg az esemény kapcsán. A sztárok tényleg lefújták az esküvőt. TV + SztárokOrigoElhunyt édesapjával beszélgetett Aradszky Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170703-aradszky-laszlo-tartja-a-kapcsolatot-elhunyt-apjaval.htmlNem mindennapi titkot vallott be a 81 éves énekes: tartja a kapcsolatot az elhunyt édesapjával. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.