Philip Green üzletembernek van miért aggódnia: szeretett lánya, Chloe az egykori börtöntöltelék Jeremy Meeksszel ápol szoros kapcsolatot. 

Philip Green lányának lenni nem egy nehéz feladat. A milliárdos üzletember ugyanis olyan vagyonnal rendelkezik, hogy a fiatal szépségnek semmire nincs gondja. Chloe élete olyan, akár egy álom: 

Koktélok Cannes-ban, napfürdőzés Saint Tropezen, búvárkodás Dubrovnikban, és még sorolhatnánk. A lány Instagram oldalán csupa fényűző fotót látni, ám mostanában nem ennek köszönheti a hírnevét, hanem az új kedvesének, Jeremy Meeksnek. A szerelmeseket egy törökországi vakációzás közben kapták lencsevégre, de ők láthatóan nem zavartatták magukat.

Jeremy Meeks Chloe Greennel randizgatForrás: Instagram/Chloe Green

A fiatal férfi sokaknak ismerős lehet, hiszen ő az a sármos bűnöző, akire a börtönben bukkant rá egy modellügynökség, és ennek köszönhetően tudott felpakaszkodni a priuszosok nehéz sorsából. Jeremy azóta hatalmas karriert futott be, nagy rá a kereslet, és óriási pénzeket kaszál.

Jeremy Meeks élete döbbenetes fordulatot vett a börtön utánForrás: AFP, Facebook/ Jeremy Meeks

Most pedig kiderült, hogy elcsavarta a milliárdos szőkeség fejét, de azt egyelőre nem tudni, hogy a híres édesapa vajon mit szól a románcukhoz? - írta meg a DailyMail