Kifutókon hódít a börtönviselt modell, Jeremy Meeks

Forrás: AFP -
modell börtön Jeremy Meeks
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég még börtönben ült, most pedig a világ legnagyobb márkáinak divatbemutatóján szerepel az egykori bűnöző, óriási összegeket kaszálva...

Ahogy azt a Life.hu megírta, Jeremy Meeks a börtönnek köszönheti élete karrierjét, ugyanis az akkor készült fegyházi fotó miatt tetszett meg annak az ügynökségnek, aki foglalkoztatni kezdte az exbűnözőből lett modellt.

Kifutókon hódít a börtönviselt modell, Jeremy Meeks Forrás: AFP

2016 márciusában engedték szabadon a szexi rabot, aki azóta elképesztő gyorsasággal ível a modell szakmában, melynek köszönhetően a poros kis lyukból hirtelen egy palotába csöppent, az lett az új otthona.

Ezt követte a legújabb szenzáció: a Philipp Plein márka New York-i divathéten tartott bemutatóján már Jeremy Meeks is szerepelt. A nézőtéren olyan sztárok vizslatták a modelleket, mint Madonna, Kylie Jenner, Paris Hilton vagy Tyga.

Jeremy Meeks legutóbb a Philipp Plein márka New York-i divathéten tartott bemutatóján szerepelt Forrás: AFP

A show után a fotósok megállás nélkül kattintgattak,

Jeremy igazi sztárrá nőtte ki magát,

pedig mikor bekerült a börtönbe azt gondolta, hogy összedőlt az egész élete - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.