Puzsér Róbert véleménycikkében esett neki az énekesnőnek. Egyelőre nem világos, Tóth Gabi mivel érdemelte ezt ki...

Puzsér a Magyar Nemzetben megjelent írásában valósággal ízekre szedi Tóth Gabit. A szerző szerint Gabi alaposan megtanulta, hogy "a gátlástalansággal csak akkor van baj, ha némi gátlással párosul." A sztárt "a Való Világ főcímdaláról és ordenáré tetkóiról hírhedtté vált énekesnőnek" titulálja, aki azzal a korábbi kijelentésével húzta ki a gyufát Puzsérnál, miszerint „gyógyítónak jött a Földre" - idézi a kritikust a Blikk.

Tóth GabiFotó: Zsolyomi Norbert/Instagram/Tóth Gabi

A szerző véleménye szerint, aki nem mellesleg a múlt héten leborotválta a haját és a szemöldökét, ugyanakkor "valójában azért jött a Földre, hogy

egy idegen intelligencia a nárcizmus és a gátlástalanság kritikus mértékét tesztelje rajta.

A kísérlet keretében Tóth Gabinak két hitvány stúdióalbummal a háta mögött volt pofája beülni mentornak, zsűrinek és zenei megmondónak egy egész ország nappalijába."

Puzsér Róbert kopasz lettForrás: YouTube/Puzsér Róbert

A cikk szerint "Tóth Gabinak minden nyilvánosan töltött percében trendet kell diktálnia a Krisztus utáni huszonegyedik, huszonkettedik és huszonharmadik század földi prostituáltjainak, miközben félig kilógó mű...kkel üvölti a mikrofonba, hogy ő ugyanaz az egyszerű, vidéki lány."

"Rendszerint az érvelés e pontján kapom visszakézből a pofámba, hogy egy megkeseredett, negatív ember vagyok. Amint a szemetet szemétnek hívom, kapásból azzal provokálnak, hogy nekem semmi se jó. Ennek az ostobaságnak a cáfolatául álljon itt huszonöt, T betűvel kezdődő név, amelyek viselőit főhajtva elismerem: Caius Cornelius Tacitus, Tamás Gáspár Miklós, Tamási Áron, Quentin Tarantino, Andrej Arszenyevics Tarkovszkij, Torquato Tasso, Teller Ede, Charlize Theron, Nikola Tesla, Dylan Thomas, Kristin Scott Thomas, Uma Thurman, Thuróczy Szabolcs, Hunter S. Thompson, Tanita Tikaram, Alexis de Tocqueville, Ugo Tognazzi, Lev Nyikolajevics Tolsztoj, Tompa Mihály, Tóth Árpád, Törőcsik Mari, Spencer Tracy, Francois Truffaut, John Turturro, Mark Twain" - írja.