Hiába minden próbálkozás, úgy tűnik az áramlopás vádját már nem tudja magáról lemosni a híres énekes. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Kozsót azzal gyanúsítják, hogy teaháza nem annyit fizetett az áramért, amennyit fogyasztott. A zenészt tehát lopással vádolják, volt üzlettársa, a Kozmix egykori billentyűse pedig elárult egy-két dolgot az üzletről és Kozsóról is.

Az énekes fellebbezett az áramlopás vádja miatt, de az ügyészség elutasította a kérelmét, ugyanis szerintük már így is elegendő bizonyítékuk van arra, hogy tovább nyomozzanak lopás gyanújával. A vizsgálatok során kiderült, hogy a manipulált villanyóra alig mért fogyasztást, ezzel pedig több, mint 4 millió forint tartozást halmozott fel az ELMŰ felé. 

Kozsónak most aztán bőven lesz miért magyarázkodniaForrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Az is kiderült, hogy Kozso amolyan strómannak használja a saját, jóhiszemű édesapját. A rendelkezésre álló információk szerint 2012 óta Oszkár bácsié a teaház, de valójában továbbra is mindent Kozso intézett. Az édesapja pedig mit sem sejtve írta alá a papírokat, amiket a fia az orra elé tolt. Az egykori dolgozók szerint azonban nagyon rossz bánásmódban részesült az idős férfi: 

"Csak akkor láttuk szegény Oszi bácsit, ha néha telefonált, hogy nincs pénze gyógyszerre, számlákra, ilyenkor megsajnáltuk, és vittünk neki pénzt. Pedig Kozso naponta felmarkolta a teaház bevételét"

A villanyóra ráadásul Kozso egykori kedvesének a nevén volt, vagyis a számlákat mind Keira kapta. A nő szerencsére tisztázta magát a bíróságon, így remélhetőleg nem üti meg a bokáját emiatt. De ma már az sem titok, hogy összesen negyed milliárdos tartozást halmozott fel. 

Tartozik, szerzői jogvédő irodának, banknak, magánszemélynek, közműszolgáltatónak és társasháznak is - írta meg a Story Magazin.