3 év után elhagyhatja Magyarország területét a kerítéssel vádolt UFO Zsolti

Forrás: Tv2 -
Varga Zsolt UFO UFO Zsolti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
UFO Zsoltit 2012-ben tartóztatták le kerítés és vagyon elleni bűncselekmény vádjával. Azóta, hogy szabadlábon védekezhet Budapest területét csak engedéllyel, az országot pedig egyáltalán nem hagyhatta el. Most azonban megszabadult a béklyóitól. 

UFO Zsoltit 2012 áprilisában tartóztatták le, miután a rendőrség lehallgatta a zenészt. Két évig volt előzetes letartóztatásban, és ő maga is elismerte, hogy kerítésben vett részt. Ezzel és vagyon elleni bűncselekménnyel vádolják Varga Zsoltot, aki 3 éve szabadlábon védekezhet. Ez a szabadság viszont nem teljes, ugyanis vidékre csak engedéllyel utazhatott, külföldre pedig sehogy. Mostantól azonban ismét szabad.

UFO Zsolti végre kimozdulhat börtönéből Forrás: Tv2

"

Kérem a bírónőt, több mint három év után szüntesse meg ezt a kényszerintézkedést"

írja a Blikk
"Védencem életvitele rendezetté vált, házasságot kötött, feleségével házat vásárolt és családot szeretne alapítani""Védencem jövedelmét és presztizsét is emelné, ha más hazai zenészekhez hasonlóan a szomszédos országokban is folytathatna előadóművészi tevékenységet"

Lópici Gáspár fia még két hónapig előzetesben maradhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-szilagyi-istvan-fia-meg-ket-honapig-elozetesben-marad.htmlSzilágyi Istvánt, vagy ahogy egy ország ismeri, Lópici Gáspárt csúnyán összeverte a fia, több bordája is eltört. Pétert akkor előzetes letartóztatásba helyezték súlyos testi sértés miatt, és az biztos, hogy még egy darabig nem jön ki! TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs szerint a végzés ellenére nyugodtan használhatják a Reggeli Show nevethttp://www.life.hu/sztarok/20170707-sebestyen-balazs-szerint-tovabb-hasznalhatjak-a-reggeli-show-nevet.htmlSebestyén Balázsék ugyan kézhez kaptak egy ideiglenes bírósági végzést, de ennek ellenére tovább használják a Reggeli Show nevet. Balázs szerint ezt még jogosan megtehetik, egy ügyvéd szerint azonban nem. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHosszú Katinka unikornissal pózol - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170706-hosszu-katinka-unikornissal-pozol.htmlHosszú Katinka nagy erőkkel készül a vb-re, de szerencsére megvan a megfelelő segítsége: egy unikornis.TV + Sztárok--Dobó Kata bevallotta, hogy nagypapája szelleme sokáig visszajárt hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20170706-dobo-kata-nagypapaja-szelleme-sokaig-visszajart-hozza.htmlDobó Katának is volt természetfeletti élménye, őt a nagyszülei láttogatták még sokáig, miután távoztak. TV + Sztárok--Zalatnay Cini baleseti ügye még nem zárult le: angol cég fizethet nekihttp://www.life.hu/sztarok/20170706-zalatnay-cini-baleseti-ugye-meg-nem-zarult-le.htmlTöbb mint hat hónapja szenvedett balesetet Zalatnay Cini, és még most sem épült fel teljesen Ügyét a bevásárlóközponttal még nem zárult le, lehet, hogy a pláza londoni anyavállalatával jutnak majd egyezségre. TV + Sztárok--Liptai Claudia a Viasaton tér vissza?http://www.life.hu/sztarok/20170706-liptai-claudia-a-viasaton-terhet-vissza.htmlA Viasat ősszel indít egy új főzős műsort, ami kifejezetten amatőr cukrászokat versenyeztet. Sokan azt gondolják, Liptai Claudiánál alkalmasabb embert nem lehetne találni a műsor vezetésére! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.