UFO Zsoltit 2012-ben tartóztatták le kerítés és vagyon elleni bűncselekmény vádjával. Azóta, hogy szabadlábon védekezhet Budapest területét csak engedéllyel, az országot pedig egyáltalán nem hagyhatta el. Most azonban megszabadult a béklyóitól. 

UFO Zsoltit 2012 áprilisában tartóztatták le, miután a rendőrség lehallgatta a zenészt. Két évig volt előzetes letartóztatásban, és ő maga is elismerte, hogy kerítésben vett részt. Ezzel és vagyon elleni bűncselekménnyel vádolják Varga Zsoltot, aki 3 éve szabadlábon védekezhet. Ez a szabadság viszont nem teljes, ugyanis vidékre csak engedéllyel utazhatott, külföldre pedig sehogy. Mostantól azonban ismét szabad.

UFO Zsolti végre kimozdulhat börtönébőlForrás: Tv2

"Terhesnek érzem ezt a béklyót. Kérem a bírónőt, több mint három év után szüntesse meg ezt a kényszerintézkedést" - mondta UFO Zsolti a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az ügyésznő persze a kényszerintézkedés fenntartását követelte, hiszen Varga Zsolt elsőrendű vádlott és büntetett előéletű. Dr. Papp Zsuzsanna bírónő végül Zsoltnak adott igazat - írja a Blikk. "Védencem életvitele rendezetté vált, házasságot kötött, feleségével házat vásárolt és családot szeretne alapítani" - mondta Zsolti ügyvédje hozzátéve, ritka, hogy ilyen hosszú időn keresztül lakhelyelhagyási tilalmat tartanak fenn valakivel szemben. "Védencem jövedelmét és presztizsét is emelné, ha más hazai zenészekhez hasonlóan a szomszédos országokban is folytathatna előadóművészi tevékenységet" - mondta még dr. Szigeti Szabolcs, és el is érték végül, amit akartak!