Berki Krisztián és Hódi Pamela csak az Édes Élet miatt házasodtak volna

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela TV2 Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet szerkesztői találták ki, hogy Berki Krisztiánnak és Hódi Pamleának össze kell házasodnia. Ezzel a nagy durranással zárult volna le a nyár utolsó évada, de valami közbejött...

Berki Krisztián és Hódi Pamela élete nyitott könyv az emberek számára, hiszen az Édes Életben betekintést engednek a mindennapjaikba. Nem rejtik el a veszekedéseket sem, ahogy a boldogságukat is kirakatba helyezik. A pár minden pillanatát nyomon követhetik az érdeklődők, akik bizonyára nagy izgalommal várták Berki és Pamela esküvőjét is. Renegeteget beszéltek a nagy eseményről: kiderült, hogy Krisztián az egész országot szívesen látná a lagzin, ahol fellépők tömkelege fokozta volna a hangulatot.

Berki Krisztián és Pamela csak a műsor miatt házasodtak volna Forrás: Tv2

Az

esküvő azonban állítólag nem Berki és Pamela, hanem az Édes Élet szerkesztőinek az ötlete volt.

Úgy gondolták, ennél nagyobb durranással nem lehet lezárni a nyári évad utolsó részét, de közbejött valami. A Bors úgy tudja, hogy

a celebek életét bemutató sorozatnak nem terveznek folytatást, ezért már az esküvőt is felesleges megtartani,

pedig rengeteg szponzor jelentkezett, akik támogatták volna Berki és Pamela nagy napját, de végül, mint tudjuk, az esküvő elmarad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.