Világsztár követi Gáspár Evelint az Instagramon

Forrás: Instagram/evelingaspar -
Antonio Banderas Gáspár Evelin Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin egy nem mindennapi információt osztott meg rajongóival: egy világsztár kezdte el követni őt közösségi oldalán.

Gáspár Győző idősebbik lánya igazi luxuséletet él: gyönyörű autók, értékes kiegészítők és csodás ruhák mind megtalálhatók képein. Minden megadatott neki, ami a sztárcsemetéknek jár. Nem beszélve tökéletesre munkált testéről, amit az évek alatt, rengeteg munkával formált át. Ám erre nem csak rajongói kíváncsiak, hanem egy valódi szupersztár is.

Gáspár Evelinre Antonio Banderas is kíváncsi Forrás: Instagram/evelingaspar

Evelin Instagram oldalán osztotta meg a jó hírt:

Antonio Banderas bekövette őt a képmegosztó oldalán.

Ez azért is akkora szenzáció, mert a spanyol származású sztár mindössze 250 embert követ saját oldalán. Valószínűleg megtetszett neki Evelin bomba formája és az a fényűző élet, amit mutat a világ felé.

Banderas már likeolta is a csinos sztár fotóját, amit persze Evelin hatalmas örömmel fogadott:

Gáspár Evelin fotóját Antonio Banderas is likeolja Forrás: Gáspár Evelin Instagram

Berki Krisztián elárulta, miért maradt el az esküvő- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-berki-elarulta-miert-maradt-el-az-eskuvo.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián néhány nappal az esküvő előtt lefújta az eseményt, akkor ezt egy közösségi oldalra kiposztolt bejegyzésben tudatták a világgal. Azóta szárnyra keltek pletykák azzal kapcsolatban, vajon mi állhat a döntésük hátterében. Berki azonban most őszintén elárulta, mi volt a döntés oka.TV + SztárokOrigoAxwell és Ingrosso exkluzív interjú- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-axwell-es-ingrosso-exkluziv-video.htmlAxwell és Ingrosso exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének. TV + Sztárok--Benkő Dániel csaja fehérneműben vonaglik- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-benko-daniel-csaja-fehernemuben-vonaglik.htmlBenkő Dániel és fiatal barátnője, Bazsarózsa folyamatosan meghökkentik a tévénézőket. Ezúttal ismét kiverte a biztosítékot Bazsarózsa viselkedése... TV + Sztárok--Muri Enikő végigdolgozza az egész nyarat- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-muri-eniko-nem-unatkozik-a-nyaron-video.htmlMuri Enikő lett a Sugarloaf zenekar új énekesnője, miután kirúgták az Operettszínházból a Tv2 új műsora, az Ázsia Expressz miatt. Döntését azóta sem bánta, sőt szerinte élete egyik legjobb választása volt a műsor, és ha újra kellene élnie azt az időszakot, akkor sem tenne másképp... TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huElítélik Lópici Gáspár fiát?http://www.life.hu/sztarok/20170705-vademelest-javasol-a-rendorseg-szilagyi-istvan-fia-ellen.htmlSzilágyi Istvánt több ízben bántalmazta már saját fia. A legutolsó eset annyira elfajult, hogy az ország Lópici Gáspárja kórházba került.. TV + Sztárok--Vajna Timi újabb képen mutatta meg tökéletes testét- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170630-vajna-timi-szettart-labakkal-pozolt-foto.htmlVajna Timi alakja kifutókra illik. Ezt most igen rendhagyó módon adta tudtunkra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.