Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs kapcsolata szerelem vagy üzlet?

Forrás: instagram.com/realbarbarapalvin, AFP -
Palvin Barbara üzlet szerelem kapcsolat Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dzsudzsák Balázs és Plavin Barbi a Volt Fesztiválon melegedtek össze, azóta pedig mindenki azt találgatja, vajon egy párt alkotnak-e. A szkeptikusabbak azonban mást látnak a közös fotók mögött: üzleti fogást.

Összehozta a VOLT Fesztivál a két világhírű magyar sztárt: Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs a VIP részlegben élvezte egymás társaságát, azóta pedig elszaporodtak a közös fotók. Sokan szurkolnak azért, hogy a két híresség összejöjjön, de vannak, akik mást látnak a sok együtt töltött idő mögött.

Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs összejöttek? Forrás: instagram.com/realbarbarapalvin, AFP

Nemrég például Svájcból jelentkeztek be, ahol Dzsudzsákon és Palvin Barbin kívül ott volt még a modell testvére és egy ismeretlen férfi is. Barbi nem véletlenül utazott oda,

ő lett ugyanis egy luxusóra-márka magyarországi nagykövete,

és a cég gyárlátogatása miatt járt Svájcban. A szkeptikusok pedig már látják is az üzeletet a képek mögött, ugyanis

Balázs is nagy rajongója a szép óráknak,

állítólag annak a bizonyos márkának is, amit ezentúl Barbi fog képviselni. A Ripost meg is kereste a cég magyarországi forgalmazóját, hogy kiderítsék, közös munka áll-e a sok együtt töltött idő mögött. "Barbarával van együttműködésünk, de nem tudunk róla, hogy Dzsudzsák Balázzsal lenne szerződésünk" - válaszolták a lapnak, így a kérdés továbbra is nyitott.

2 év után szakított Kárpáti Rebeka és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170713-szakitott-parjaval-karpati-rebeka.htmlA fiatal színésznő kapcsolata komolynak bizonyult, mindenki azt hitte, hogy megtalálták egymásban életük párját, de az élet sajnos közbeszólt. TV + Sztárok--Vastag Tamás fél, hogy diploma nélkül elveszíti szerepeithttp://www.life.hu/sztarok/20170713-vastag-tamas-fel-hogy-diploma-nelkul-elvesziti-szerepeit.htmlIskolapadba kell ülniük azoknak a színészeknek, akik társulati tagok, de nincsen diplomájuk. Vastag Tamásnak sincsen papírja, így van mitől tartania, de nagyon bizakodó. TV + SztárokOrigo36 éves lett az olimpiai bajnok Kovács Ágnes: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170713-36-eves-lett-az-olimpiai-bajnok-kovacs-agnes.htmlKovács Ágnes úszónőről már kiskorában tudták, hogy különös tehetsége van, amiről később az egész ország megbizonyosodhatott. A világ legjobb úszói között emlegették a nevét, 13 évnyi válogatottsága alatt minden nemzetközi versenyen pontot szerzett. TV + Sztárok--Félmilliós kárt okoztak L.L.Junior luxusautójában http://www.life.hu/sztarok/20170713-felmillios-kar-keletkezett-junior-kocsijaban.htmlMegdöbbentő dolog történt a magyar rapperrel, sosem gondolta volna, hogy ilyen rossz emberek vannak a környezetében. TV + SztárokOrigoKiöregedett a csajozásból Pintér Tibor http://www.life.hu/sztarok/20170713-pinter-tibor-kioregedett-a-csajozasbol.htmlA sármos színész őszintén elárulta, hogy mi az a dolog az életében, amiben egyáltalán nem érzi magát sikeresnek. TV + SztárokOrigoSzabó Dóra fürdőruhában jógázott a Duna vizén - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170713-szabo-dora-furdoruhaban-jogazott-a-duna-vizen.htmlSzabó Dóra bevállalta, és élő adában vetkőzött fürdőruhára. Mindezt persze a műsor kedvéért: megmutatta, milyen a vízi jóga! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.