Dzsudzsák Balázs és Plavin Barbi a Volt Fesztiválon melegedtek össze, azóta pedig mindenki azt találgatja, vajon egy párt alkotnak-e. A szkeptikusabbak azonban mást látnak a közös fotók mögött: üzleti fogást.

Összehozta a VOLT Fesztivál a két világhírű magyar sztárt: Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs a VIP részlegben élvezte egymás társaságát, azóta pedig elszaporodtak a közös fotók. Sokan szurkolnak azért, hogy a két híresség összejöjjön, de vannak, akik mást látnak a sok együtt töltött idő mögött.

Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs összejöttek?Forrás: instagram.com/realbarbarapalvin, AFP

Nemrég például Svájcból jelentkeztek be, ahol Dzsudzsákon és Palvin Barbin kívül ott volt még a modell testvére és egy ismeretlen férfi is. Barbi nem véletlenül utazott oda,ő lett ugyanis egy luxusóra-márka magyarországi nagykövete,és a cég gyárlátogatása miatt járt Svájcban. A szkeptikusok pedig már látják is az üzeletet a képek mögött, ugyanis Balázs is nagy rajongója a szép óráknak, állítólag annak a bizonyos márkának is, amit ezentúl Barbi fog képviselni. A Ripost meg is kereste a cég magyarországi forgalmazóját, hogy kiderítsék, közös munka áll-e a sok együtt töltött idő mögött. "Barbarával van együttműködésünk, de nem tudunk róla, hogy Dzsudzsák Balázzsal lenne szerződésünk" - válaszolták a lapnak, így a kérdés továbbra is nyitott.