Sarka Kata és Hajdú Péter házassága egy éve ment tönkre, Kata gyorsan el is költözött a közös otthonukból. Azóta folyamatosan jelennek meg újabb hírek az egykori párról, illetve kapcsolatuk végéről. A legújabb híresztelés szerint Kata állítólag nem tervezte, hogy elhagyja Hajdú Pétert, még lakást sem bérelt.

Mindenki nagy megdöbbenéssel fogadta egy évvel ezelőtt a hírt, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata véget ért. Évek és két gyerek van a házaspár mögött, de közös múltjukat hátrahagyva mindketten új életet kezdtek. Persze a gyerekek örökké összekötik őket, de az ő kapcsolatuk úgy tűnik, már nem fog helyreállni, bár a legutóbbi hírek szerint újra jóban vannak. Szakításuk óta folyamatosan érkeznek friss hírek az egykori párról, most például az derült ki, hogy nem volt előre megtervezett a szakítás.

Sarka Kata nem tervezte, hogy elhagyja Hajdú PétertForrás: Facebook/Hajdú Péter

Sokan állították, hogy Kata felkészült arra, hogy elhagyja Pétert, a Bors információi szerint azonban ez nem így volt. Bár a pár nem kívánt nyilatkozni, az ismerőseik szívesen megtették. Állítólag Kata egyáltalán nem tervezte el a költözést, lakást sem bérelt ki előre. Hirtelen felindulásból költözött a lap szerint, a lakás pedig, amit néhány nap alatt talált, teljesen bútorozatlan volt. Kata négy-öt nap alatt rendezte be.