Pumped Gabo visszatér a képernyőre!

Forrás: Foto: Juhasz G. Tamas/Foto: Juhasz G. Tamas -
Pumped Gabo képernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo és Sebestyén Ági életét a képernyőn követhettük nyomon a saját realityjüknek hála. Mindent megtudhattunk róluk, még azt is, amit nem szerettünk volna. Úgy tűnik, hogy hamarosan még jobban megismerhetjük őket, ugyanis jön a második évad!

Pumped Gabo és Sebestyén Ági életét saját valóságshowjukban követhettük nyomon, mindent megtudhattunk a pár életéről. Ők aztán soha semmit nem titkoltak el a nézők elől, mindig sikerült valamivel felháborítaniuk a közönséget. Pumped Gabo barátnője sem volt éppen szégyenlős, szívesen megmutatta melleit, de az sem okozott számára problémát, hogy a szoláriumban elégítse ki Gabót.

Jöhet az újabb évad Pumpedék Forrás: Foto: Juhasz G. Tamas/Foto: Juhasz G. Tamas

Azoknak, akik úgy érzik, még nem láttal belőlük eleget, jó hírrel szolgálhatunk: valószínűleg jön a Pumpedék 2. évada. A Sorozatjunkie információi szerint legalábbis a csatorna berendelte a folytatást, így hamarosan ismét belevethetjük magunkat Gabo és Ágika szégyentelen világába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.