Debreczeni Zita és Gianni új fotója a polgári szertartásról

Gianni Annoni Debreczeni Zita Zita Annoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita és Gianni Annoni néhány hónapja mondták ki egymásnak a boldogító igent egy festő olasz városkában, a hegyek ölelésében. A szertartást hatalmas titok övezte, képeket is csak néhány héttel a menyegző után láthattunk. Ám ezúttal egy újabb fotót mutatott az ifjú férj...

A házaspár még márciusban fogadott örök hűséget egymásnak egy meghitt polgári szertatás keretein belül, melyről Gianni Annoni egy kedves kis montázst tett ki képmegosztó oldalára. A képen az látható, ahogy az újdonsült házasok aláírják a házasságkötésüket igazoló hivatalos okiratot.

Famiglia Annoni Zita ❤️Gianni! @zitadebreczeni @gianniannoni #maritoemoglie

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés,

Szemmel látható, hogy a szerelmesek nagyon örülnek saját esküvőjüknek és annak is, hogy már nem csak párkapcsolatban, hanem házastársi viszonyban is lehetnek egymással. A napokban Zita volt az, aki lelkendezett, hogy mostantól már nem Debreczeni Zita, hanem Zita Annoni a neve. Még közösségi oldalán is ezt a nevet láthatjuk ezentúl.

Zita azt is elárulta, hogy hivatalosan július 15-e óta nevezheti így magát.

❤❤❤❤❤❤❤❤ #nowordsneeded #wedding #ourday #SignoraAnnoni #bestfeeling @gianniannoni @archivoweddings

ZITA ANNONI (@zitadebreczeni) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.