A fürdőruha, a meztelen idomok és a napfény szinte mindenkinek jól áll. Számtalan képet láthattunk már szexis bikiniben pózoló sztárokról, ezért most jöjjenek azok, akik jobban tették volna, ha nem vesznek fel fürdőruhát. 

Tara Reid 

Az Amerikai pite sztárja már rég nem azt a vonalat követi, ami miatt évekkel ezelőtt beleszerettünk. A természetes babaarc ma már a múlté, helyébe egy igazi plasztikrém lépett, a hozzátartozó egyenesre vasalt fehéresszőke frizurával. Kár érte. 

Tara ReidForrás: Northfoto

A folyamatos koplalás, és a kor haladása ellen folytatott harca azonban már egyre több helyen meglátszik: rengeteg műtét, diéták száza és edzések tömkelege látszik a 41 éves színésznő testén, aki ma már csak árnyéka egykori sugárzó önmagának. 

Lena Dunham

A Csajok című sorozat sztárja szívesen mutogatja a testét, pedig nem igazán van miért. Az igazán szexi szépségekkel ellentétben, ő egy pillanatig sem érzi magát feszélyezve, azt teszi közszemlére, amije van.

Lena DunhamForrás: Northfoto

És az sem zavarja, ha az alakja nem éppen bikini-kompatibilis. Felveszi a kétrészes fürdőruhát, és kicsapja a napfényre a hordó testét. Pedig ha az alakja helyett inkább az arcára fektetne nagyobb hangsúlyt, akkor akár még jól is nézhetne ki. 

Janice Dickinson 

A 62 éves szupermodell simán letagadhatna néhány évet, de azért ő is túlzásba tud esni. A bordavillantás ma ugyan nagy divatját éli, de a vékonyságukat mutogató modelleknek sem lóg ki álló helyzetben a bordájuk. Maximum ha nyújtózva elfekszenek. 

Janice DickinsonForrás: Northfoto

Nyilván az örök szépségét szeretné minél tovább életben tartani, ám a hivalkodó villantásokkal pont az ellenkezőjét éri el. Ha kissé szolidabb stílusban öltözködne, akkor mindenki olyannak őrizné meg az emlékezetében, mint amilyen fénykorában volt. 

Lisa Rinna

A híres színésznő egy igazi szépség. Tagadhatatlan tény, hogy 54 éves kora ellenére semmi súlyfelesleg nincs rajta, így bármilyen tapadós ruhát magára vehet, de a kétrészes bikinit már talán nem kellene erőltetni. 

Lisa RinnaForrás: Northfoto

Több gyermek világrahozatala után ugyanis visszafordíthatatlanul megereszkedett a bőre, így a hasvillantás a legelőnytelenebb dolog, amit elkövethet önmaga ellen. 

Rebel Wilson 

Az ausztrál stand-up komikus soha életében nem volt az a tipikus modellalkat. Ezzel nincs is semmi probléma, hiszen rengeteg olyan nő van, aki egyáltalán nem tökéletes, mégis csinos, szexi és kívánatos. 

Rebel WilsonForrás: The New York Times Magazine

A 37 éves szőkeség azonban nem mindig tudja, hogy mik azok a ruhák, amelyek az előnyére válnak, és melyek azok, amiket messze el kellene kerülnie. Ezt a fotót nézve például egy olyat sikerült magára vennie, amit nem szerettünk volna látni.