Angelina Jolie és Brad Pitt válása még mindig az első számú téma Hollywoodban, megszólalni viszont eddig csak a színészt hallhattuk, legalábbis hosszabban. Ezúttal azonban Angelina Jolie mondta el, hogyan élte át azt az időszakot: nem sírt a gyerekek előtt, csak a zuhanyzóban.

Mindenki tudja, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata tavaly nyáron tönkrement, válásuk elég viharosan indult. Több furcsa vád is megjelent Brad Pitt-tel szemben, a többi között az, hogy bántalmazta a gyerekeit. Az esetet kivizsgálták, a színészt viszont nem találták bűnösnek, az viszont igaz volt, hogy alkoholproblémákkal küzdött. Ezt ő maga vallotta be a GQ magazinban, néhány róla készült furcsa fotó kíséretében.

Angelina Jolie a zuhany alá rejtőzött: ott zokogott, hogy gyermekei ne lássák!Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Ezúttal Angelina Jolie szólalt meg a válásról, ami neki sem volt egyszerű: magára maradt hat gyerekkel, akik előtt nem eshetett szét. Nem is tette. A dolgok rosszra fordultak" – kezdett bele Jolie, de gyorsan kijavította magát. „Nem ezt a szót akartam használni. A dolgok egyre nehezebbek lettek" – mondta Angelina, aki visszautasította azt a feltételezést, hogy Brad Pittnek nem tetszett az életük a sok utazgatással. „Az életmódunk nem volt rossz, nem ezt volt a probléma. Ez inkább egyike azoknak a csodálatos lehetőségeknek, amiket adni tudunk a gyerekeinknek" – mondta a színésznő, aki szerint a hat gyermek nagyon jól kezelte a helyzetet. Bátrak voltak, ő pedig mindent megtett azért, hogy ne lássák őt összeomlani. „Gyerekként én rengetegeszer aggódtam az anyukámért, nem akartam, hogy a gyermekeim így érezzenek. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy a zuhany alatt sírjunk, és ne előttük. Tudniuk kell, hogy minden rendben lesz akkor is, ha te nem vagy benne biztos" - mondta Jolie a Vanity Fair-nek. A színésznő azért hozzátette, annyira nem sikerült vigyáznia magára: Bell-féle arcbénulással, és magas vérnyomással is kezelték.