Újból Daniel Craig alakítja James Bondot

Forrás: AFP -
Daniel Craig James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra került a hír, végre megtudtuk ki fogja játszani a 007-es ügynököt. 

A James Bond filmekért sokan rajongunk, de mindenki más színésszel kapcsolja össze a karaktert. Valaki számára a 007-es ügynök egyenlő Pierce Brosnan-nel, másoknak Sean Connery vagy Daniel Craig jut róla eszébe.

Daniel Craig újból James Bond jelmezt ölt magára Forrás: AFP

Utóbbi azonban egy interjúban azt állította, hogy semmilyen esetre sem hajlandó mégegyszer belebújni Bond szerepébe, inkább önkezével oltja ki az életét. Ám a DailyMail a NewYork Times-ra hivatkozva állítja, hogy a legújabb, 2019-es James Bond filmben ismét Daniel Craiget láthatjuk majd.

Elképzelhető, hogy képesek voltak olyan összeget ajánlani a 49 éves sztárnak, amitől meggondolta magát a Bond-szereppel kapcsolatban.

Pierce Brosnan és felesége a tengerparton csókolóztak - Fotó!

Pierce Brosnan lassan már 20 éve van együtt feleségével, és hiába forgat szebbnél szebb nők társágában, ő akkor is kitart molett neje mellett, akivel nagyon úgy tűnik, hogy még mindig szeretik egymást! Fotó!

Angelina Jolie a válásról: a zuhanyzóban zokogotthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-angelina-jolie-a-valasrol-nyilatkozott.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt válása még mindig az első számú téma Hollywoodban, megszólalni viszont eddig csak a színészt hallhattuk, legalábbis hosszabban. Ezúttal azonban Angelina Jolie mondta el, hogyan élte át azt az időszakot: nem sírt a gyerekek előtt, csak a zuhanyzóban. TV + Sztárok--Privát temetést akar a család a Linkin Park énekesénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170727-a-linik-park-enekesenek-csaladja-privat-temetest-akar.htmlÖnkezével vetett véget az életének a Linkin Park énekese, Chester Bennington, akiért rengetegen rajongtak. Családja viszont nem akarja tömegek előtt elbúcsúztatni az énekest, privát temetést szerveznek. TV + SztárokOrigoSzilágyi István fia 5 évet kaphat apja összeveréséérthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-ot-evet-kaphat-szilagy-istvan-fia-apja-osszevereseert.htmlVádat emeltek Szilágyi István fia ellen, mivel az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. Péter úgy összeverte az apját, hogy annak több bordája is eltört. Azóta nem engedték haza a fiút. TV + Sztárok--Onyutha Judit anyagilag padlóra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-padlora-kerult-anyagilag-onyutha-judit.htmlA jövőben biztosan nem láthatjuk időjósként Onyutha Juditot, mert - ahogy ő fogalmazott -, sokszor megégette már magát ezzel a pályával. Nem volt könnyű újra búcsút mondania egy csatornának, főleg úgy, hogy két gyermeket kell eltartania. TV + Sztárok--Klapka György kitagadott fia megkapta örökségét: le is kapcsolták a rendőrök!http://www.life.hu/sztarok/20170727-klapka-gyorgy-kitagadott-fiat-orokolt-autojaval-kapcsoltak-le-a-rendorok.htmlKlapka György örökségét sikerült elosztaniuk, és az Aranyember akarata ellenére senki nem maradt ki. Az ifj. Klapka György is részesült a vagyonból, de kisebb balszerencsét hozott neki az egyik örökölt autója: egyből lekapcsolták a rendőrök.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin luxusautót villantott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170727-gaspar-evelin-luxusautot-posztolt-foto.htmlGáspár Győző felesége, Bea a napokban mesélte a nyilvánosság előtt, hogy milyen szörnyű körülmények között tengetik a mindennapjaikat. Ám Evelin arcpirító luxusban készült képei pont ennek ellenkezőjéről árulkodnak... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.