Isztriai félsziget Nyár hóesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hittük, annál durvább már nem lehet, hogy áprilisban Budapesten esett a hó. Pedig de...

Míg mi sírva könyörögtünk egy kis enyhülésért, addig a horvátok vért izzadnak a hólapátolással. Ez nem vicc, Isztrián ugyanis leesett a hó, nem is kicsit. A hőmérséklet 15 fokra esett le, és sűrű jeges hópelyhek kíséretében lecsapott az ítéletidő.

Nem csoda, hogy a brutális időjárás számos gyümölcsös idei termését tönkre tette. A közösségi oldalon sorra jelentek meg fényképek és videók az esetről, hiszen érthető módon senki nem akart hinni a szemének. Ilyen nincs, hogy július végén esik a hó, ám kiderült, hogy mégis van.

Többen is lapátot ragadtak, hogy a járhatatlanná vált utakat szabaddá tegyék az autósok számára, hiszen a hókotróautók nem annyira álltak készenlétben a nyár kellős közepén.

Őszintén szólva, mi még sosem láttuk Horvátországot és a hópelyheket azonos helyen megjelenni. Igazi ritkaság egy ilyen felvétel:

Nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokathttp://www.life.hu/news/20170727-a-felveteli-ponthatarok-nyilvanossagra-kerultek.htmlKözel 106 ezer ember sorsa dőlt el szerda este, amikor nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokat! Kiderült, ki jutott be a megálmodott egyetemre, főiskolára. NewsOrigoElítélték a nőt, aki magát férfinak adta ki párja előtthttp://www.life.hu/news/20170630-eliteltek-a-ferfikent-elo-not.html8 évre ítélték azt a nőt, aki két éven át férfinak adta ki magát szerelme előtt... News--Szelfizés közben zuhant le a Margit hídról egy fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20170727-szelfizes-kozben-zuhant-le-a-margit-hidrol.htmlManapság mindenki extrém helyeken és helyzetekben szeretné megörökíteni magát. Ezek a fotók azonban elég sokszor a kép alkotóinak életét követelik...News--Szoknyával a fején, meztelenül sétálgatott egy nő: Videó!http://www.life.hu/news/20170726-meztelen-brazil-no-setalgatott-az-utcan.htmlIdőnként napvilágra kerülnek bizarr felvételek: íme például egy nő, aki anyaszült meztelenül, egy szoknyával a fején kóricált az autók között. News--Újabb kutyus hódít a közösségi médiábanhttp://www.life.hu/news/20170726-ujabb-kutyus-hodit-a-kozossegi-mediaban-kevin.htmlÚjabb kutyus hódít a közösségi médiában. Az örökbefogadott Kevin története igazi tündérmese, aki már új gazdáival éli nem mindennapi életét. Már elérhető az Instagramon is, új videójában pedig a Balatonon csónakázik. NewsOrigoHalott kisfiú hangján beszélő mackót keresnek az internetenhttp://www.life.hu/news/20170726-halott-kisfiu-hangjan-beszelo-macit-keresnek-a-neten.htmlTragikusan hamar vesztette el második gyermekét a fiatal anyuka, a kisfiú álmában halt meg 19 hónaposan. Egy plüssmackó azonban segített nekik a tragédia feldolgozásában: a kisfiú hangján szólalt meg. Ezt a számukra felbecsülhetetlen értékű tárgyat veszítették el nemrég, és keresik mindenáron. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.