Régóta nem láttunk már friss fotót Kulka Jánosról, de a most napvilágra került felvételen szuper jól néz ki a színész. 

Básti Juli közösségi oldalára került fel egy fotó nemrég, amelyen együtt szerepel Kulka Jánossal. A kép a reggeli órákban készült a Káli-medencében, és úgy tűnik, a két híresség nagyon jól érzi magát.

A poszt alá több, mint 24 ezer kedvelés és számtalan komment érkezett. Mindenki nagyon örül neki, hogy János már ilyen jó állapotban van és mosolyogni láthatjuk. 

Hiszen sokáig nagyon aggódtunk miatta, mert tavaly tavasszal stroke miatt kellett életmentő műtétet végrehajtani rajta. János ugyan sokáig csak nehézkesen tudott kommunikálni a környezetével, de minden jelzése arra utalt, hogy nagyon akarja a gyógyulást. 

És úgy tűnik, a kitartása meg is hozta a sikert, hiszen tavaly ősszel már egy konditeremből kilépve kapták lencsevégre, és nemrég arról is beszámoltunk, hogy már szinte minden olyan feladatot el tud látni, ami a műtét után eleinte problémát jelentett: késsel-villával eszik, ír és vezet is. 

Mikor tér vissza színpadra Kulka János?
Egyre több ellentmondásos hír kapott szárnyra Kulka János állapotával és visszatérésével kapcsolatban, de most tiszta vizet öntöttek a pohárba. A sajtókapcsolatokért felelős munkatárs mesélt arról, mikor tér vissza Kulka a színházba. Olvass tovább itt...