Friss hírek a színész állapotáról - Kulka János az utolsó erejéig akarja a gyógyulást

műtét Kulka János színész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint a színművész állapota lassan javul, állítólag már ki tudja mondani, hogy köszönöm. 

Ahogy mi is hírül adtuk, Kulka Jánost április 12-én először a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani - ezt családja is megerősítette. Most egy neve elhallgatását kérő kórházi dolgozó beszélt a művész állítólagos állapotáról - írja az Origo.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"A művész úr nagyon türelmes beteg. Bár még csak visszafogottan képes kommunikálni a külvilággal, minden gesztusával jelzi: az utolsó erejéig akarja a gyógyulást.

Szó szerint falatnyi a javulás, aminek persze mindannyian nagyon örülünk.

Ahogyan annak is, hogy azt már eléggé határozottan ki tudja mondani, hogy köszönöm szépen, elég volt" - nyilatkozta a kórházi dolgozó, aki szerint a lábadozás és a rehabilitáció akár egy évig is eltarthat.

Vigyázz! Az anyák napi csokival titokban mérgezheted meg a mamádat!http://www.life.hu/drlife/20160424-igy-kedveskedj-az-idos-anyukadnak-anyak-napjara-ajandektippek.htmlVészesen közeleg május első vasárnapja, vagyis kicsit kevesebb mint egy hét, és itt az anyák napja. Tudod már, hogy mivel fogod meglepni édesanyádat? Ha nem, akkkor most segítünk, hogy jól, vagyis inkább a jót válaszd. Dr. Life--Csont és bőr! Michael Douglas nagyon rosszul festhttp://www.life.hu/drlife/20160425-michael-douglas-nagyon-rosszul-fest-csont-es-bor-gegerakja-utan.htmlRiasztó hírek keringtek az utóbbi időben Michael Douglasről: a lapok arról cikkeztek, újra kiújult a rákja, és már csak hónapjai vannak hátra. Állítólag a végrendeletét is megírta. A róla készült legújabb fotók is azt bizonyítják, hogy a színész valószínűleg nincs jól. Dr. Life--Miért halt meg olyan sok híresség 2016-ban? Íme, az okok!http://www.life.hu/drlife/20160422-ebben-az-evben-2016-ban-sok-hiresseg-hunyt-el-ime-az-okok.htmlElég sok világhírű sztártól kellett már elbúcsúznunk ebben az évben, sokkal többtől, mint korábban. Ez azonban nem csak a véletlen miatt történhetett így, megvan a magyarázata! Dr. Life--Megműtötték Kovács Patríciáthttp://www.life.hu/drlife/20160422-kovacs-patricia-szemet-megmutottek-visszakapta-latasat.htmlA gyönyörű színésznő szemüveg nélkül szinte alig látott, így már nagyon időszerű volt, hogy kés alá feküdjön. A szemműtétnek köszönhetően pedig, amin átesett, végre elbúcsúzhatott 8 és fél dioptriás lencséitől. Dr. LifeOrigoMár levegőt sem kapsz az allergiád miatt? – Alternatív immunerősítő tippekhttp://www.life.hu/drlife/20160419-alternativ-allergiauzo-tippek-modszerek-immunerosites-gyogyszer-nelkul.htmlA tavasz közeledtével amennyire feldobódunk a napsütéstől, annyira csüggedünk vagy könnyezzük meg az allergiaszezont. Amikor már unjuk a sok – igazából nem is ható gyógyszert – mit tehetünk? Fellélegezhetsz! A Life.hu alternatív allergiaűző módszereket gyűjtött össze. Dr. Life--Friss kutatás! Az idősebb anyák gyermekei jobban teljesítenekhttp://www.life.hu/drlife/20160420-az-idosebb-anyak-gyermekei-egeszsegesebbek-es-magasabbak-friss-kutatas.htmlEgy nemrégiben végzett felmérés szerint az idősebb anyák gyermekei egészségesebbek, magasabbak és tanultabbak, mint a fiatal anyák gyermekei - vagyis, sok szempontból megéri később szülni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.