Kulka János rehabilitáció színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több ellentmondásos hír kapott szárnyra Kulka János állapotával és visszatérésével kapcsolatban, de most tiszta vizet öntöttek a pohárba. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, tavaly áprilisban Kulka János stroke-ot kapott, melynek következtében kórházba került, és meg is kellett műteni. A sztár azóta rehabilitáción van, és szerencsére rohamtempóban javul az állapota.

Kulka János továbbra sem tév vissza a színpadra Forrás: Pintér Leo

Egy ország izgult együtt a színész egészségéért, és rengetegen várják vissza színpadra, ezért olykor felröppennek olyan hírek is a visszatérésével kapcsolatban, amelyek miatt muszáj volt tisztázni a helyzetet:

"János továbbra is a felépülésre, a pihenésre koncentrál, így még mindig nem tudjuk, mikor térhet vissza. De bármikor várjuk őt nagy szeretettel, amikor úgy érzi, hogy folytatná" - mondta Kazimir Annamária, a teátrum sajtókapcsolatokért felelős munkatársa.

Ebből az is kiderült, hogy a következő évadban sem láthatjuk még játszani a szeretett színészt, továbbra is várnunk kell a felépülésére - írta meg a Bors.

Kulka János késsel-villával eszik, ír, autót vezet

Mindenki a színművészért aggódott, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt kórházba került. Féltek, hogy Kulka János már nem lesz a régi, de már mindent meg tud csinálni, amit az agyi infarktus előtt tudott. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.