Már egy éve boldog párkapcsolatban élnek, de vajon hogyan indult a nem mindennapi sztárszerelem? Először mesélnek a részletekről. 

Ahogy azt már megírtuk, tavaly ősszel kapott szárnyra a hír, mely szerint Dobó Kata és a sztárfodrász egymásba habarodtak. Akkor még senki sem sejthette, hogy mennyire lesznek tartósak az érzelmeik, de mostmár eléggé úgy tűnik, hogy kettejük között valódi szerelem szövődött. De hogy kezdődött mindez? 

Egy baráti társaságban találkoztak, ahol Tamás vitorlázásra invitálta Katát, aki ugyan kicsit aggódott, hogy miről is fognak beszélgetni ők ketten a tó közepén, ám végül mindezek ellenére igent mondott a meghívásra. 

Dobó Kata és Zsidró Tamás nagyon boldogok együttForrás: Facebook/Tomi Zsidró

"Átbeszélgettük az egész napot. (...) Aztán szépen lassan kialakult a szerelem, de ez is még hetekig tartott. Már ősz lett, mire kimondtuk: egy pár lettünk" - emlékszik vissza a gyönyörű színésznő. 

"Részemről abszolút tervezett dolog volt Kata meghódítása. Én már kitaláltam őt magamnak. (...) azt én intéztem el,hogy összejöjjünk, aztán átadtam az irányítást neki" - folytatja a beszámolót Tamás. 

Most pedig már igazi kis családként élnek. Kata nagyon szereti Tamásban, hogy felelősségteljes férfi, aki jó apa, és bármit megtesz a gyerekeiért. Emellett pedig külön tetszik neki, hogy jól kezeli a kirohanásait, női hisztijeit is. 

Tamás pedig nagyon hálás a vörös szépségnek, hogy segített neki visszatalálni önmagához: színházba, művészközösségekbe járnak, és csupa olyan partira, ahol a fodrász már nagyon régen nem járt - írta meg a Best. 

Dobó Kata új hajszínre váltott? Szőke tincseket villantott
Instagram-oldalának tanúsága szerint hajszínt váltott a magyar színésznő. Búcsút intett vörös fürtjeinek, és szőke lett Dobó Kata. Legalábbis legfissebb fotója szerint. Szerinted mi áll neki jobban? A jól megszokott vöröses árnyalat, vagy az újítő szőke tincsek? Fotó!