Jakabos Zsuzsanna Petrov Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok férfi elszomorodhat a hír hallatán, de gyönyörű úszónőnk szíve bizony foglalt. Jakabos Zsuzsa nem másba szeretett bele, mint edzőjébe, Petrov Ivánba!

Jakabos Zsuzsa sikeres úszó, és gyönyörű nő is, nem véletlenül vannak oda érte annyian. Rossz hír az epekedőknek, hogy a csodaszép úszónő szíve már foglalt, méghozzá edzője, Petrov Iván rabolta el. Kapcsolatukat egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de azért annyira nem is titkolják.

Jakabos Zsuzsa edzőjébe szerelmes Forrás: AFP/Andreas Solaro

A medencében és azon kívül is jól megértik egymást, nagyon szép párt alkotnak. Egyelőre azonban nyilatkozni nem akarnak kapcsolatukról, de ez érthető is, hiszen most az úszásé a főszerep. A Blikk megkereste a Győri Úszó Sportegyesület szakemberét, de nem kívánta kommentálni az értesüléseket, mindenesetre egy pár már bebizonyította, hogy az edző és sportoló közötti viszony jól is alakulhat: Hosszú Katinka és férje erre a legjobb példa. Sok boldogságot kívánunk nekik, és a vizes vb összes szerelmesének!

Molnár Anikó masszázs közben posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170728-molnar-aniko-masszazs-kozben-posztolt-fotot.htmlRáncai feltoltetése után most egy alapos masszázson vett rész Molnár Anikó, amelyről a Facebookon be is számolt. TV + SztárokOrigoÚjból Daniel Craig alakítja James Bondot http://www.life.hu/sztarok/20170727-daniel-craig-lesz-ismet-james-bond.htmlNapvilágra került a hír, végre megtudtuk ki fogja játszani a 007-es ügynököt. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie a válásról: a zuhanyzóban zokogotthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-angelina-jolie-a-valasrol-nyilatkozott.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt válása még mindig az első számú téma Hollywoodban, megszólalni viszont eddig csak a színészt hallhattuk, legalábbis hosszabban. Ezúttal azonban Angelina Jolie mondta el, hogyan élte át azt az időszakot: nem sírt a gyerekek előtt, csak a zuhanyzóban. TV + Sztárok--Onyutha Judit anyagilag padlóra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-padlora-kerult-anyagilag-onyutha-judit.htmlA jövőben biztosan nem láthatjuk időjósként Onyutha Juditot, mert - ahogy ő fogalmazott -, sokszor megégette már magát ezzel a pályával. Nem volt könnyű újra búcsút mondania egy csatornának, főleg úgy, hogy két gyermeket kell eltartania. TV + Sztárok--Privát temetést akar a család a Linkin Park énekesénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170727-a-linik-park-enekesenek-csaladja-privat-temetest-akar.htmlÖnkezével vetett véget az életének a Linkin Park énekese, Chester Bennington, akiért rengetegen rajongtak. Családja viszont nem akarja tömegek előtt elbúcsúztatni az énekest, privát temetést szerveznek. TV + SztárokOrigoSzilágyi István fia 5 évet kaphat apja összeveréséérthttp://www.life.hu/sztarok/20170727-ot-evet-kaphat-szilagy-istvan-fia-apja-osszevereseert.htmlVádat emeltek Szilágyi István fia ellen, mivel az ügyészség megalapozottnak találta a gyanút. Péter úgy összeverte az apját, hogy annak több bordája is eltört. Azóta nem engedték haza a fiút. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.