Azt már megszokhattuk, hogy Alekosz szereti kifejteni a véleményét még olyan dolgokról is, amikről nincs fogalma. Ezt újfent bebizonyított az óriás toronyugrásról írt hosszú posztjában: fájlalta, hogy őrzik a versenyzők testi épségét...

Alekosz mindig elmondja mindenről a véleményét, ebben az sem akadályozza, ha mondjuk nincs elegendő háttértudása az adott témáról. Ezúttal az oly' népszerű vizes vb-ről írt természetesen egy negatív kritikát, pontosabban az óriás toronyugrásról. Alekosznak egyszerűen nem tetszik, hogy a versenyzők jelzik, hogy minden rendben van velük. És a búvárok is teljesen feleslegesek, mit számít, hogy 27 méterről ugorva egyetlen rossz mozdulat is súlyos következményekkel járhat, Alekosznak nem tetszettek és kész, őt nem érdeklik holmi biztonsági szabályok. A kommentelők ugyan megpróbálták jobb belátásra bírni, de nem sikerült meggyőzniük a volt reality-sztárt.

Alekosz kifejtette véleményét az óriás toronyugrásrólForrás: TV2 Sajtószoba

„Rajtam kívül, senki sem tartja szánalmasnak, eltúlzottnak, nevetségesnek azt, hogy amikor az ugró följön a medence aljáról, akkor pánikba esetten, kényszeresen akar megfelelni a békaembereknek olyasformán, hogy mintha csak az élete múlna rajta, közölje velük az egyezményes jelet? Ráadásul, minden egyes ugrásnál oda is úsznak, mintha az ugró most ugrott volna életében először. Tudom, hogy szabály! De ennyire azért ne akarjuk már megmutatni a világnak azt, hogy (Magyarországon) minden rendben! Amikor ez nem így van" – írta Alekosz, akinek hiába magyarázták, hogy ezt így kell csinálni ebben a sportban, mert meglehetősen veszélyes 27 méterről ugrani, de nem érdekelte. Szerinte a „békaemberek" ellopják a dicsfényt a versenyzőktől azzal, hogy ügyelnek az egészségükre, testi épségükre. „Az ugró, a versenyző Dicsőségét csorbítja az, ha a tökéletesen bemutatott ugrás után, a békaemberek indokolatlanul alkalmatlankodnak, (TUDOM, HOGY EZ A SZABÁLY), nem hagyva a versenyzőnek teret és időt arra, hogy Dicsfényben fürdőzhessék, Dicsfényben tündökölhessék, közönséggel kapcsolatba kerülhessék. Annyira rástresszelik őket erre, hogy szinte már a víz alatt, (még föl sem jött), de már mutatja azt a kib****tt jelet! Dicsőséget a Bajnoknak! Dicsőséget! A biztosítás meg maradjon csak a háttérben! Ahol annak a helye van! Különben meg nem értem, hogy a Bajnok miért nem kéri ki magának ezt?! Én, biztosan nem a békaemberekkel osztanám meg a Bajnoki örömömet először. Még föl sem jöttem b***meg, de már a fejem fölött úszkálnak! Dicsőséget a Bajnoknak! Dicsőséget! Remélem, sokakat megvilágítottam a kifejtésemmel" – magyarázta el újra Alekosz, de a kommentelők szerint minél tovább magyarázza, annál nagyobb hülyeség az egész.