Gaál Noémit ma már nem lehetne átejteni, de volt idő, amikor nem volt olyan tapasztalt. Az első szerelme például két vasat tartott a tűzben, amivel Noémi az iskolai bálon szembesült! Nagy csalódás volt ez az időjós számára.

Az első szerelem lehet örömteli, vagy fájdalmas, de mindenképpen megmarad az emlékezteünkben. Gaál Noémi számára nem tündérmese volt, hanem kiváló tanulópénz! Nagy csalódás érte ugyanis: a fiúja egy másik lányt is elhívott a bálba rajta kívül, vagyis két vasat tartott a tűzben. Noémi pedig ezt egy életre megjegyezte.

Gaál Noémit átvertékForrás: tv2

"Tizenhét éves korom környékén megtetszett egy fiú, és nagyon boldog voltam, amikor meghívott az iskolai bálba. Ott derült ki, hogy egy másik lányt is meghívott, és ott szembesültem a konkurenciával. Azt hiszem, nekem tetszett jobban, ő pedig élvezte, hogy olyan menő, hogy egyszerre két lánynak is udvarol. Nagyot csalódtam, mégis idő kellett ahhoz, hogy rávegyem magam arra, hogy elküldjem. Ez azonban jó tanulópénz volt a jövőt illetően. Megfogadtam, hogy egy fiú után sem fogok futni és nem engedem, hogy túlságosan megsérüljek" - mesélte Noémi a Borsnak, akinek először 19 évesen lett igazi kapcsolata.

Gaál Noémi elképesztő bikinialakot villantott: Fotó!
Gaál Noémit már nagyon régóta nem láthattuk szexi fotókon, de a népszerű tévés most úgy döntött, megmutatja magát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!