Ganxsta Zolee puszilgatja Oroszlán Szonját: ez volt a színésznő álma - Fotó!

Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja -
Ganxsta Zolee Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonja nagy álma teljesült: végre Ganxsta Zolee puszilgatja! Jó dolga van a színésznőnek.

Oroszlán Szonja mindig megmutatja, milyen érdekességek történnek éppen a Valamai Amerika harmadik részének forgatásán, sok különleges pillanatot láthattak így a rajongói. A színésznő ugyanis a Facebook-oldalán osztja meg ezeket a momentumokat a követőkkel, akik mind-mind nagyon örülnek a kulisszatitkoknak. Szonja azt is megmutatta, hogy a forgatási szünetekben kivel pihen egy ágyban, vagy éppen azt, ahogy Pindroch Csaba kikukucskál a vécéről.

Oroszlán Szonja nagy álma teljesült Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

Egy hasonlóan értékes, de Szonja számára sokkal fontosabb pillanatot örökített meg ezútta a színésznő, méghozzá Ganxsta Zolee-val. Döglégy ugyanis szintén ott volt, ráadásul még meg is puszilta Szonját, amivel a színésznő régi nagy álma teljesült. "Ez egy régi plátói szerelem" - írta a fotóhoz a színésznő!

Ábel Anita megmutatta, hogyan nézett ki 18 évvel ezelőtt: így balettozik - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-abel-anita-18-evvel-ezelotti-fotot-mutatott.htmlÁbel Anitát fiatalon ismerhettük meg, manapság a Szomszédok ismétléseinek hála még sokan láthatják, milyen is volt a műsorvezető egykor. Ilyennek azonban még senki nem láthatta: így nézett ki 18 évvel ezelőtt a balettvizsgáján. TV + SztárokOrigoKelly Clarksonra rá sem lehet ismerni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170731-kelly-clarksonra-ra-sem-lehet-ismerni.htmlKemény nőként ismerhettük meg Kelly Clarksont, lendületes számaival azonnal nagy népszerűségre tett szert. Azóta azonban, hogy anya lett, mintha vesztett volna kicsit ebből a lendületből: rá sem lehetne ismerni! TV + Sztárok--Rubint Réka és Schobert Norbi vakációzni mentek http://www.life.hu/sztarok/20170731-elutazott-rubint-reka-es-schobert-norbi.htmlHosszú idő után újra elutazhatott együtt a sztárpár, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait. TV + Sztárok--Hosszú Katinka a vasárnapi öröm után Moszkvába indul a világkupárahttp://www.life.hu/sztarok/20170731-hosszu-katinka-moszkvaba-indul-a-vasarnapi-orom-utan.htmlHosszú Katinkát még a vizes vb utolsó napján is ünnepelhette a közönség, 400 méter vegyesen egyszerűen nem volt ellenfele. Az úszónő nagyon elfáradt a végére, de mint mondta, ez volt az a pillanat, amiért eddig harcolt és dolgozott. És nem áll le, ma tovább utazik Moszkvába a világkupára. TV + Sztárok--Szilágyi János a halálra készül?http://www.life.hu/sztarok/20170731-szilagyi-janos-szerint-kozel-a-veg.htmlSzilágyi János, legendás televíziós személyiség Azurák Csabának adott interjút, amelyben elárulta, hogy bizony nehezen éli meg, hogy eljárt felette az idő és öregségére semmi dolga sincs. TV + Sztárok--Oszter Sándor nem békül lányával, Oszter Alexandrávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170731-oszter-sandor-es-lanya-kozott-nincs-beke.htmlOszter Sándor és lánya, Alexandra továbbra sem beszélnek egymással. A színész kifejtette véleményét az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.